Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Diana Șoșoacă: ‘Am fost sunată de Ciolacu și mi-a zis că-mi oferă postul de premier’

BUCURESTI - PARLAMENT - SEMNATURI - SUSPENDARE PRESEDINTE

Diana Șoșoacă, liderul partidului SOS România, susține că ar fi fost sunată de premierul Marcel Ciolacu, pentru a i se propune să nu candideze la alegerile prezidențiale din acest an.

„Voi rezista tuturor atacurilor din sistem. (…) Nu mă voi abate, deși am fost sunată inclusiv de Marcel Ciolacu să-mi spună să mă retrag din cursa de la prezidențiale, cu toate că eu nu mi-am anunțat intrarea în cursa pentru alegerile prezidențiale. Și că-mi oferă postul de premier. Sau ministru al Justiției, ori avocat al poporului. Evident, că la scorurile pe care le am, să aleg eu președintele. (…)

Ați omorât și căpușat România. Voi credeți că eu sânt George Simion?! Că sunt Orban? Sau Kelemen Hunor? Să cad în mizeria vosatră? Nu vă mai trimiteți javrele să arunce cu bani și cu aparate de înregistrat. Un avocat știe chestia asta”, a spus Diana Șoșoacă, într-un live.