Volodimir Zelenski le-a dat ordin liderilor G7: Data până la care trebuie să se încheie războiul rus în Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a îndemnat luni pe liderii G7, reuniţi într-un summit în Germania, ”să facă maximum” pentru a vezi tot »

Suspans prelungit până în toamnă pentru Darius Vâlcov – Iccj repune pe rol mega-dosarul de corupție în loc să decidă dacă se continuă sau nu judecata

Instanța supremă a amânat, repus, luni pe rol dosarul de mare corupție în care sunt analizate apelurile DNA și ale vezi tot »

Prințul Paul al României a fost prins la Paris

Prințul Paul al României a fost prins în Paris. Acesta fugise din țară de aproape  doi ani de zile, după vezi tot »

România Educată s-a prăpădit la Evaluarea Națională

Elevii din România nu știu nici să scrie, nici să socotească. Evaluarea Națională a scos la iveală grave probleme în vezi tot »

Guvernul va compensa prețul la carburanti pentru trei luni

Guvernul va lua o decizie joi cum va face cu scăderea prețurilor la combustibil, iar decizia va fi anunțată după vezi tot »

 

Distracții de război – Ce scriu rușii pe bombele destinate ucrainenilor în ziua de Paște

descărcare (3)

Soldaţii ruşi scriu “Hristos a înviat” pe bombe. Aceştia plănuiesc să sporească bombardamentele asupra civililor ucraineni de Paşte şi scriu pe obuze „Hristos a înviat!”, potrivit ZN.ua, care se bazează pe informaţiile furnizate de SBU, serviciul de informaţii al Ucrainei.

Unitatea din care face parte luptă în regiunea Nikolaev. Aici, ocupanţii, recunoaşte rusul, suferă pierderi uriaşe din cauza atacurilor ucrainenilor. În plutonul său de 19 soldaţi au rămas doar şapte. Restul fie au fost ucişi, fie au fugit.

„Băieţii noştri pregătesc ouă de Paşte pentru ucraineni. Scriem pe scoici „Hristos a înviat!”. Ne distrăm cât putem…”, spune militarul rus, potrivit ZN.ua.

Au existat informaţii furnizate de SBU care susţineau că ruşii ar putea să atace mai multe biserici, dat fiind faptul că ar putea să existe reuniuni mai mari de oameni. De alfel, preoţilor li s-a cerut să oficieze ceremoniile religioase în număr mai mic, pentru a nu fi posibile ţinte ale atacurilor.

Serviciul de stat pentru Comunicaţii Speciale a anunţat că în zilele de Paşte ar putea exista şi o intensificare a atacurilor informatice.