SURSE – Florin Cîțu a EXPLODAT, în spatele ușilor închise: ar putea prelua interimatul la Sănătate

Premierul Florin Cîțu ar fi fost extrem de nemulțumit de Vlad Voiculescu, iar decizia demiterii era una luată cu mult vezi tot »

Începe războiul! Dacian Cioloș tună și fulgeră după revocarea lui Voiculescu: ‘Este absolut inacceptabil’

Începe războiul în coaliție! Liderul PLUS Dacian Cioloș reacționează dur după revocarea lui Vlad Voiculescu, susținând că modul în care vezi tot »

Tot scandalul pentru doar patru pacienţi – Evacuarea în miez de noapte de la Spitalul Foişor mai putea aştepta

Doar patru pacienți cu COVID-19 au ajuns sâmbătă la spitalul Foișor, iar transferul pacienților din unitățile de primiri urgențe către vezi tot »

SCENE INCREDIBILE Spitalul Foișor EVACUAT: Zeci de bolnavi sunt scoși afară pentru că spitalul devine suport COVID-19

Zeci de pacienți de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din București, au fost evacuați, vineri seara, pentru că s-a decis vezi tot »

Scenariul organizatorilor de nunți: Petreceri reluate din 15 mai

Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului, potrivit Antena 3, ca din 15 mai să se poată organiza din nou vezi tot »

 

DNA s-a SUPĂRAT pe Guvernul Cîțu. Urmează ARESTĂRI?

BUCURESTI - DNA - DIRECTIA NATIONALA ANTCORUPTIE

Procurorul-sef al DNA, Crin Bologa, a declarat joi ca, asa cum arata proiectul de buget pe anul 2021, Directia Nationala Anticoruptie nu-si poate desfasura activitatea „in bune conditii”.

„Referitor la buget, noi am cerut o suma care sa ne permita desfasurarea in bune conditii a activitatii. Am cerut pentru serviciul tehnic, pentru dezvoltarea acestuia, atat uman cat si tehnic, cred ca am cerut vreo 30 de milioane de lei si am primit 6. Deci, ne vom putea desfasura activitatea probabil pana la o rectificare”, a afirmat Crin Bologa in cadrul conferintei in care a prezentat raportul de activitate pe anul trecut.

Serviciul Tehnic este structura care se ocupa, printre altele, de interceptarile telefonice si filaje.

In raportul de activitate de anul trecut, DNA a scos in evidenta lipsa totala a echipamentelor tehnice necesare punerii in executare a masurii de supraveghere, filajul, in conditiile utilizarii la scala larga a noilor tehnologii de comunicare si ale pastrarii si transmiterii documentelor in format electronic.

Seful DNA a adaugat joi ca activitatea DNA nu se poate desfasura „in bune conditii” cu sumele alocate.

„Noi suntem ordonatori secundari de credite. Bugetul nostru trece prin bugetul Ministerului Public si probabil Executivul a apreciat sa ne aloce o suma redusa fata de ceea ce am cerut, pentru ca in cursul anului 2021 sa se vina cu rectificari bugetare. Asa cum arata proiectul de buget, noi nu ne putem desfasura activitatea in bune conditii. Dar se pare ca in cazul tuturor institutiilor e la fel si atunci noi intelegem si situatia asta si speram ca pe parcursul anului, prin rectificari bugetare, sa primim, a spus Bologa.