Lucrările din Bariera Vâlcii vor fi finalizate în 30 de zile

Lucrările din Bariera Vâlcii sunt aproape de finalizare. Reprezentanții Primăriei Craiova dau asigurări că, în maxim 30 de zile lucrătoare, vezi tot »

Se construieşte o nouă fabrica la Craiova. Una de trotinete electrice!

Craiova deschide apetitul antreprenoilor. După turcii de la ETI şi englezii de la Spirit Circuits, la Craiova se construieşte o vezi tot »

Pro Democrația Craiova denunță degradarea morală și a limbajului echipelor de campanie și a candidaților

Asociaţia Pro Democraţia Club Craiova arată, într-un comunicat de presă, tendinţa de degradare morală şi de limbaj a discursului politic vezi tot »

Noul stadion „Ion Oblemenco“ va fi gata în luna noiembrie. Complexul sportiv va avea cinci etaje şi peste 30.000 de locuri

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că lucrările la noul stadion „Ion Oblemenco“ vor fi gata pe data de vezi tot »

Sociologul Marius Pieleanu: “Dintre toţi primarii, Olguţa Vasilescu are cel mai mare scor electoral în sondaje”

Marius Pieleanu, directorul Institutului de Sondare a Opiniei Publice Avangarde, a declarat, ieri, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei că singurul vezi tot »

 

DOLJ / “Scorpionii Negri” au plecat în ultima misiune în Afganistan

army

Militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj – “Scorpionii Negri” au plecat duminică în Afganistan, aceasta fiind ultima misiune la care participă militarii români în acest teatru de operaţii. “Sunteţi militari cu o vastă experienţă în teatrele de operaţii pentru că aţi îndeplinit, de-a lungul timpului, numeroase misiuni în Afganistan, Bosnia şi Irak, unde aţi demonstrat profesionalism şi determinare. De aceea sunt convins că, şi de această dată, vă veţi îndeplini misiunile la standarde ridicate”, a spus ministrul Mircea Duşa la ceremonia de plecare a acestor militari, potrivit unui comunicat al MApN.

De asemenea, ministrul Apărării Naţionale le-a cerut să depună tot efortul pentru o cooperare excelentă cu Forţele de Securitate Naţionale Afgane, astfel încât “acestea să preia conducerea şi să asigure un mediu de securitate stabil care să favorizeze dezvoltarea economică şi instituţională a Afganistanului”, informează Agerpres. Principala misiune a militarilor craioveni este menţinerea securităţii şi stabilităţii în aria de responsabilitate în care vor acţiona (o porţiune din autostrada A1), de susţinere a autorităţilor locale în vederea extinderii autorităţii guvernamentale, precum şi asigurarea libertăţii de mişcare a forţelor de coaliţie.