Bag EXPO la ElectroPutere Parc

În perioada 29 Iunie – 3 Iulie, cel mai mare centru comercial din Oltenia, ElecroPutere Parc, găzduiește o expoziție unicat vezi tot »

CRAIOVA / Se montează vitraliile la vechiul Bazar

“Au început lucrările la acoperișul Bazarului din Centrul Vechi. Motivele vitraliilor sunt copiate de pe pereții din Sala Maura a vezi tot »

Teatrul de vară din parcul Nicolae Romanescu este gata pentru recepţie

Unul din cele mai importante obiective ale Parcului “Nicolae Romanescu”, Teatrul de Vară, este pregătit pentru spectacole de excepţie. Lucrările vezi tot »

Olguța Vasilescu: Adrian Cosman este propunerea PSD pentru funcția de viceprimar al Craiovei

”Adrian Cosman este propunerea PSD pentru funcția de viceprimar al Craiovei, fiind votat, în unanimitate, de Biroul Permanent Municipal. În vezi tot »

Închiriere spații moderne la Centrul de Excelență din Craiova

Centrul Multifunctional Craiova  ofera spre inchiriere la preturi avantajoase spatii moderne de birouri, cu suprafete cuprinse intre 20 si 27 vezi tot »

 

DOLJ / “Scorpionii Negri” au plecat în ultima misiune în Afganistan

army

Militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj – “Scorpionii Negri” au plecat duminică în Afganistan, aceasta fiind ultima misiune la care participă militarii români în acest teatru de operaţii. “Sunteţi militari cu o vastă experienţă în teatrele de operaţii pentru că aţi îndeplinit, de-a lungul timpului, numeroase misiuni în Afganistan, Bosnia şi Irak, unde aţi demonstrat profesionalism şi determinare. De aceea sunt convins că, şi de această dată, vă veţi îndeplini misiunile la standarde ridicate”, a spus ministrul Mircea Duşa la ceremonia de plecare a acestor militari, potrivit unui comunicat al MApN.

De asemenea, ministrul Apărării Naţionale le-a cerut să depună tot efortul pentru o cooperare excelentă cu Forţele de Securitate Naţionale Afgane, astfel încât “acestea să preia conducerea şi să asigure un mediu de securitate stabil care să favorizeze dezvoltarea economică şi instituţională a Afganistanului”, informează Agerpres. Principala misiune a militarilor craioveni este menţinerea securităţii şi stabilităţii în aria de responsabilitate în care vor acţiona (o porţiune din autostrada A1), de susţinere a autorităţilor locale în vederea extinderii autorităţii guvernamentale, precum şi asigurarea libertăţii de mişcare a forţelor de coaliţie.