Olguţa Vasilescu: Social democrații doljeni merită un post de ministru

“Nu avem numai vorbe bune pentru conducerea de la București. Doljul aduce cele mai multe voturi pentru partid dar alții vezi tot »

Claudiu Manda, reales președinte al PSD Dolj

Peste 1500 de delegați l-au reales în unanimitate pe Claudiu Manda în fruntea PSD Dolj, pentru încă patru ani. Acesta vezi tot »

Trei poliţişti au refuzat o mită de 5000 de lei de la un bărbat care a vrut să scape de dosar penal

Cristian Ţărţăleanu, în vârstă 31 de ani, din Craiova, a încercat să scape de un dosar penal pentru că a vezi tot »

PSD Dolj își alege conducerea pentru următorii 4 ani

Luni, 27 iulie 2015, va avea loc Conferința Organizației Județene Dolj a Partidului Social Democrat. Locul de desfășurare va fi vezi tot »

Olguţa Vasilescu: “Vrem să preluăm Spitalul CFR”

„Suntem în tratative să preluăm Spitalul CFR. Noi am cam terminat toate spitalele din Craiova, ale municipalității. (…) Dacă ministerul vezi tot »

 

DOLJ / “Scorpionii Negri” au plecat în ultima misiune în Afganistan

army

Militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj – “Scorpionii Negri” au plecat duminică în Afganistan, aceasta fiind ultima misiune la care participă militarii români în acest teatru de operaţii. “Sunteţi militari cu o vastă experienţă în teatrele de operaţii pentru că aţi îndeplinit, de-a lungul timpului, numeroase misiuni în Afganistan, Bosnia şi Irak, unde aţi demonstrat profesionalism şi determinare. De aceea sunt convins că, şi de această dată, vă veţi îndeplini misiunile la standarde ridicate”, a spus ministrul Mircea Duşa la ceremonia de plecare a acestor militari, potrivit unui comunicat al MApN.

De asemenea, ministrul Apărării Naţionale le-a cerut să depună tot efortul pentru o cooperare excelentă cu Forţele de Securitate Naţionale Afgane, astfel încât “acestea să preia conducerea şi să asigure un mediu de securitate stabil care să favorizeze dezvoltarea economică şi instituţională a Afganistanului”, informează Agerpres. Principala misiune a militarilor craioveni este menţinerea securităţii şi stabilităţii în aria de responsabilitate în care vor acţiona (o porţiune din autostrada A1), de susţinere a autorităţilor locale în vederea extinderii autorităţii guvernamentale, precum şi asigurarea libertăţii de mişcare a forţelor de coaliţie.