Satul Palilula desprins din poveşti. Un loc care merită văzut măcar odată în viaţă

Satul Palilula este situat la opt kilometri de Craiova, iar ca localitate aparţine comunei doljene Bucovăţ. Faima oamenilor din Palilula vezi tot »

Bărbatul care a înjunghiat în mall un tânăr, condamnat la închisoare cu executare

Florin Drăguşin, în vârstă de 21 de ani, din Craiova, a fost condamnat la trei ani şi zece luni de vezi tot »

S-a semnat contractul pentru reabilitarea Parcului “N. Romanescu”

Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea Parcului “Nicolae Romanescu” din Craiova. Bijuteria Craiovei va vezi tot »

Ecran uriaş la Teatrul Naţional pentru meciul “U” Craiova – Steaua

Municipalitatea va monta un ecran uriaş în centrul oraşului pentru meciul cu Steaua Bucureşti. Anunţul a fost făcut de primarul vezi tot »

Traian Băsescu va face pușcărie cu executare!

Elena Udrea e la a doua arestare în două săptămâni și are un denunț la DNA! E deja concurs de vezi tot »

 

DOLJ / “Scorpionii Negri” au plecat în ultima misiune în Afganistan

army

Militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj – “Scorpionii Negri” au plecat duminică în Afganistan, aceasta fiind ultima misiune la care participă militarii români în acest teatru de operaţii. “Sunteţi militari cu o vastă experienţă în teatrele de operaţii pentru că aţi îndeplinit, de-a lungul timpului, numeroase misiuni în Afganistan, Bosnia şi Irak, unde aţi demonstrat profesionalism şi determinare. De aceea sunt convins că, şi de această dată, vă veţi îndeplini misiunile la standarde ridicate”, a spus ministrul Mircea Duşa la ceremonia de plecare a acestor militari, potrivit unui comunicat al MApN.

De asemenea, ministrul Apărării Naţionale le-a cerut să depună tot efortul pentru o cooperare excelentă cu Forţele de Securitate Naţionale Afgane, astfel încât “acestea să preia conducerea şi să asigure un mediu de securitate stabil care să favorizeze dezvoltarea economică şi instituţională a Afganistanului”, informează Agerpres. Principala misiune a militarilor craioveni este menţinerea securităţii şi stabilităţii în aria de responsabilitate în care vor acţiona (o porţiune din autostrada A1), de susţinere a autorităţilor locale în vederea extinderii autorităţii guvernamentale, precum şi asigurarea libertăţii de mişcare a forţelor de coaliţie.