Pedofilul belgian, arestat în România, condamnat la 21 de închisoare. A abuzat sexual patru copii, din Mehedinţi

Belgianul Dethy Louis  Emile Joseph a fost condamnat de magistraţii Tribunaului Dolj la 21 de ani închisoare şi 8 luni vezi tot »

Familiile aruncate-n stradă, salvate de Primaria Craiova

Primăria Craiova continuă programul prin care alocă apartamente familiilor lăsate fără un acoperiş deasupra capului după naţionalizarea caselor în care vezi tot »

Regiile au încheiat anul 2014 pe plus

Regiile autonome ale administraţiei locale au avut un an 2014 fructuos. RAT Craiova, RAADPFL, SC Pieţe şi Târguri şi Salubritate vezi tot »

Asfalt colorat în Grădina Botanică

Grădina Botonică din Craiova se bucură în aceste zile de un tratament special: aleile sparte sunt refăcute de Primăria Craiova vezi tot »

Portsmouth Aviation şi Spirit Circuits vor deschide câte o fabrică în Bănie

Craiova a devenit un principal punct de atracţie pentru firmele din străinătate. După turcii de la ETI, alte două firme vezi tot »

 

DOLJ / “Scorpionii Negri” au plecat în ultima misiune în Afganistan

army

Militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj – “Scorpionii Negri” au plecat duminică în Afganistan, aceasta fiind ultima misiune la care participă militarii români în acest teatru de operaţii. “Sunteţi militari cu o vastă experienţă în teatrele de operaţii pentru că aţi îndeplinit, de-a lungul timpului, numeroase misiuni în Afganistan, Bosnia şi Irak, unde aţi demonstrat profesionalism şi determinare. De aceea sunt convins că, şi de această dată, vă veţi îndeplini misiunile la standarde ridicate”, a spus ministrul Mircea Duşa la ceremonia de plecare a acestor militari, potrivit unui comunicat al MApN.

De asemenea, ministrul Apărării Naţionale le-a cerut să depună tot efortul pentru o cooperare excelentă cu Forţele de Securitate Naţionale Afgane, astfel încât “acestea să preia conducerea şi să asigure un mediu de securitate stabil care să favorizeze dezvoltarea economică şi instituţională a Afganistanului”, informează Agerpres. Principala misiune a militarilor craioveni este menţinerea securităţii şi stabilităţii în aria de responsabilitate în care vor acţiona (o porţiune din autostrada A1), de susţinere a autorităţilor locale în vederea extinderii autorităţii guvernamentale, precum şi asigurarea libertăţii de mişcare a forţelor de coaliţie.