Victor Ponta: “Semnăm zilele astea pentru stadion”

Premierul a dat declaraţia aşteptată de toţi suporterii Universităţii Craiova: în câteva zile se semnează contractul pentru noul stadion. Craiova vezi tot »

Boyko Borissov: “Sunt mişcat de ce am văzut în Craiova”

Premierul bulgar, Boyko Borissov, s-a declarat încântat de primirea pe care a avut-o la Craiova, din partea oficialităţilor şi de vezi tot »

Olguţa Vasilescu: S-a format “Grupul de la Craiova”

Acordul tripartinic dintre România, Bulgaria şi Serbia a primit titulatura de “Grupul de la Craiova”. Titulatura simbolizează semnarea acordului trilateral vezi tot »

Olguţa Vasilescu: Vizita dumneavoastră va rămâne în paginile de istorie a oraşului

Premierul Victor Ponta împreună cu omologii săi din Bulgaria și Serbia, au fost întâmpinați în capitala Olteniei de primarul municipiului vezi tot »

Asistaţii sociali cu vile şi maşini de lux din Sadova, executaţi silit. Romii au obţinut ilegal bani de la stat

Romii din comuna doljeană Sadova se pricep de minune de ani buni să fenteze statul şi să primească ilegal ajutoare vezi tot »

 

DOLJ / “Scorpionii Negri” au plecat în ultima misiune în Afganistan

army

Militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj – “Scorpionii Negri” au plecat duminică în Afganistan, aceasta fiind ultima misiune la care participă militarii români în acest teatru de operaţii. “Sunteţi militari cu o vastă experienţă în teatrele de operaţii pentru că aţi îndeplinit, de-a lungul timpului, numeroase misiuni în Afganistan, Bosnia şi Irak, unde aţi demonstrat profesionalism şi determinare. De aceea sunt convins că, şi de această dată, vă veţi îndeplini misiunile la standarde ridicate”, a spus ministrul Mircea Duşa la ceremonia de plecare a acestor militari, potrivit unui comunicat al MApN.

De asemenea, ministrul Apărării Naţionale le-a cerut să depună tot efortul pentru o cooperare excelentă cu Forţele de Securitate Naţionale Afgane, astfel încât “acestea să preia conducerea şi să asigure un mediu de securitate stabil care să favorizeze dezvoltarea economică şi instituţională a Afganistanului”, informează Agerpres. Principala misiune a militarilor craioveni este menţinerea securităţii şi stabilităţii în aria de responsabilitate în care vor acţiona (o porţiune din autostrada A1), de susţinere a autorităţilor locale în vederea extinderii autorităţii guvernamentale, precum şi asigurarea libertăţii de mişcare a forţelor de coaliţie.