Crimă din gelozie în Dolj. Un bărbat şi-a ucis soţia pentru că bănuia că îl înşală

Gelozia l-a împins pe un bărbat din comuna doljeană Dobreşti la crimă. Ion Verde bănuia că soţia îl înşală, iar vezi tot »

Sorin Manda, noul director RAT Craiova

CSM Craiova a rămas fără director după demisia lui Sorin Manda, cel care a reuşit în cei 2 ani şi vezi tot »

S-a predat amplasamentul pentru noul stadion al Universităţii Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu a predat amplasamentului noului stadion. “Astăzi, predăm amplasamentul pentru construcţia noului stadion de fotbal către vezi tot »

Craiova va deveni timp de şapte zile un oraş al spectacolului. Programul festivalului „Puppets occupy street“

Festivalul „Puppets occupy street“ va avea loc în Craiova în perioada 25 august-1 septembrie.Spectacolele se vor desfăşura în Centrul Istoric vezi tot »

 

DOLJ / “Scorpionii Negri” au plecat în ultima misiune în Afganistan

army

Militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj – “Scorpionii Negri” au plecat duminică în Afganistan, aceasta fiind ultima misiune la care participă militarii români în acest teatru de operaţii. “Sunteţi militari cu o vastă experienţă în teatrele de operaţii pentru că aţi îndeplinit, de-a lungul timpului, numeroase misiuni în Afganistan, Bosnia şi Irak, unde aţi demonstrat profesionalism şi determinare. De aceea sunt convins că, şi de această dată, vă veţi îndeplini misiunile la standarde ridicate”, a spus ministrul Mircea Duşa la ceremonia de plecare a acestor militari, potrivit unui comunicat al MApN.

De asemenea, ministrul Apărării Naţionale le-a cerut să depună tot efortul pentru o cooperare excelentă cu Forţele de Securitate Naţionale Afgane, astfel încât “acestea să preia conducerea şi să asigure un mediu de securitate stabil care să favorizeze dezvoltarea economică şi instituţională a Afganistanului”, informează Agerpres. Principala misiune a militarilor craioveni este menţinerea securităţii şi stabilităţii în aria de responsabilitate în care vor acţiona (o porţiune din autostrada A1), de susţinere a autorităţilor locale în vederea extinderii autorităţii guvernamentale, precum şi asigurarea libertăţii de mişcare a forţelor de coaliţie.