Radu Preda: “Nu mai sunt probleme pe Râului şi în Romaneşti”

Administratorul oraşului, Radu Preda, a anunţat că prblemele create de mizeria de pe Râului şi scandalurile din cartierul Romanescu au vezi tot »

Ionuţ Dumitrache, reales preşedinte TSD Dolj

Tinerii Social-Democraţi şi-au ales noul preşedinte: Ionuţ Dumitrache. Acelaşi din mandatul trecut. În sală au fost prezenţi şi liderii partidului: vezi tot »

Claudiu MANDA: PSD Dolj este în grafic cu calendarul aprobat de CN. În octombrie vom avea alegeri!

Consiliul Național al PSD, din data de 21 martie 2015, a aprobat un calendar conform căruia până la data de vezi tot »

Un elev a fost a fost surprins în timp ce copia cu ajutorul unui dispozitiv demn de filmele cu spioni

Un elev din Craiova a fost eliminat din examenul de Bacalaureat după ce fost prins în timp ce copia cu vezi tot »

Ziua porţilor deschise la Cartierul Chinezesc

Craiovenii pot vedea cu proprii ochi care sunt materialele din care sunt făcute apartamentele de pe strada Caracal. Cârcotaşi de vezi tot »

 

DOLJ / “Scorpionii Negri” au plecat în ultima misiune în Afganistan

army

Militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj – “Scorpionii Negri” au plecat duminică în Afganistan, aceasta fiind ultima misiune la care participă militarii români în acest teatru de operaţii. “Sunteţi militari cu o vastă experienţă în teatrele de operaţii pentru că aţi îndeplinit, de-a lungul timpului, numeroase misiuni în Afganistan, Bosnia şi Irak, unde aţi demonstrat profesionalism şi determinare. De aceea sunt convins că, şi de această dată, vă veţi îndeplini misiunile la standarde ridicate”, a spus ministrul Mircea Duşa la ceremonia de plecare a acestor militari, potrivit unui comunicat al MApN.

De asemenea, ministrul Apărării Naţionale le-a cerut să depună tot efortul pentru o cooperare excelentă cu Forţele de Securitate Naţionale Afgane, astfel încât “acestea să preia conducerea şi să asigure un mediu de securitate stabil care să favorizeze dezvoltarea economică şi instituţională a Afganistanului”, informează Agerpres. Principala misiune a militarilor craioveni este menţinerea securităţii şi stabilităţii în aria de responsabilitate în care vor acţiona (o porţiune din autostrada A1), de susţinere a autorităţilor locale în vederea extinderii autorităţii guvernamentale, precum şi asigurarea libertăţii de mişcare a forţelor de coaliţie.