Daniel Dragomir sare în apărarea Olguței Vasilescu și-l nimicește pe Dumitru Dumbravă: ‘Specimenul ăsta a băgat oameni nevinovați la pușcărie’

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir anunță că va transmite, în cursul zilei de vineri, atât Comisiei SRI cât și directorului vezi tot »

Olguța Vasilescu a răbufnit pe Facebook: ‘Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiștii mă vor în groapă’

Fostul secretar general al SRI, Dumitru Dumbravă, a postat pe pagina personală un banc ce o ironizeză pe Olguța Vasilescu. vezi tot »

ȘOCANT – Fost general SRI, glumă macabră cu Olguța Vasilescu

Fostul secretar general al SRI, Dumitru Dumbravă, a postat pe pagina personală un banc ce o ironizeză pe Olguța Vasilescu. vezi tot »

Codrin Ştefănescu își avertizează adversarii politici: Nu dăm înapoi pe AMNISTIE

PSD nu renunţă la ordonanţă de urgenţă pe graţiere şi amnistie! O spune chiar secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu care vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu a prezentat DOCUMENTELE cerute de Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile a doi miniștri vezi tot »

 

Dragnea îl ține în șah pe Tăriceanu, după acuzațiile DNA: Senatorii PSD decid cum vor vota

dragnea tari

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că are „mari rezerve” privind cererea DNA de urmărire penală a lui Călin Popescu Tăriceanu pentru că a venit în preajma moțiunii de cenzură anunțată de opoziție.

„Nu știu ce este în dosar, pot spune doar că mi se par câteva coincidențe stranii. Chiar ieri înainte ca azi dl Tăriceanu trebuia să meargă la Congresul ALDE, a apărut această solicitare. De asemenea, mi se pare o coincidență faptul că este în siajul perioadei în care PNL vrea să depună moțiune de cenzură. Nu mai cred demult în coincidențe. Din acest motiv, eu personal am o rezervă. Dar nu pot să fac alte comentarii, neștiind dosarul”, a spus Liviu Dragnea despre cererea DNA, conform Mediafax.

Întrebat cum vor vota senatorii PSD cererea de urmărire penală, acesta a spus că trebuie consultate documentele.

„Senatorii PSD în primul rând trebuie să ia la cunoștință despre documentele și informațiile și acuzațile care sunt trecute acolo. Abia după aia putem vorbi despre cum vor vota. Nu se poate pronunța nimeni înainte. Am mari rezerve legat de acest demers”, a spus liderul PSD.

Vicepreședintele Senatului, Claudiu Manda, a declarat că miercuri, în jurul orei 15.00, a primit la Senat solicitarea procurorilor DNA de urmărire penală pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu, precizând că dosarul are 73 de volume „care conțin între 200-300, 130, 199 de file”. Manda a mai spus că nu a discutat cu președintele Senatului, având în vedere că este un subiect “sensibil”.

DNA a anunțat, joi, că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la de la reprezentanții unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiționale la un contract comercial, banii fiind folosiți pentru campania electorală.