Viorica Dăncilă bifează succesul PNDL1 și PNDL 2: ‘Cu ajutorul acestor programe am scos țara din noroaie’

Premierul Viorica Dăncilă le-a spus luni primarilor prezenți la reuniunea ACoR, că prin implementarea programelor PNDL 1 și PNDL 2 vezi tot »

ANPC, fără milă – Amenzi uriașe la marile lanţuri de hypermarketuri din Oltenia

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat 42 de amenzi, în valoare de 468.000 lei şi 12 avertismente vezi tot »

Săptămână de FOC în PSD! Liviu Dragnea a convocat CEx – Se caută înlocuitori pentru Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Această ședință va avea loc, marți, de la vezi tot »

SURPRIZĂ – Cine va reprezenta România la Eurovision

Piesa ”On a Sunday”, cântată de Ester Peony, a câștigat selecția națională pentru a reprezenta România la concursul Eurovision care vezi tot »

Ion Cristoiu: Ura, motorul campaniei. Olguţa Vasilescu, singura care poate să spună „Şo, pe Iohannis!”

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că în acest an campania electorală se va axa pe emoţii, care vor ilustra o chestiune vezi tot »

 

Dumitru Otovescu vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Sociologie

otovescu

Conferinţa Internaţională „Către Societatea Bună – Perspective Europene“, organizată de Asociaţia Română de Sociologie, Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, Facultatea de Ştiinţe Sociale şi Umane a Universităţii din Oradea, Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică – Catalactica, Institutul de Economie Mondială, Academia Română și Casa Corpului Didactic a Județului Bihor, a avut loc în perioada 24-26 octombrie 2013, la Casa Academiei din Bucureşti. Cu prilejul acestui eveniment s-au derulat şi alegerile pentru structurile de conducere ale Asociaţiei Române de Sociologie. În urma acestora, prof. univ. dr. Cătălin Zamfir, membru corespondent al Academiei Române, a fost reales în funcţia de preşedinte al asociaţiei. În ceea ce priveşte celelalte structuri de conducere, pentru funcţia de vicepreşedinte au fost aleşi reprezentanţi ai celor mai importante centre universitare din ţară. De la centrul universitar craiovean, în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Sociologie a fost ales prof. univ. dr. Dumitru Otovescu, considerat fondator al învăţământului superior sociologic la Universitatea din Craiova.