Olguța Vasilescu, mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Nevăzătorilor

Mesajul ministrului Lia-Olguța Vasilescu cu ocazia Zilei Internaţionale a Nevăzătorilor. “Anual, la 15 octombrie, este celebrată Ziua Internațională a Nevăzătorilor vezi tot »

Guvernul a adoptat OUG privind legile justiției. Toader: Modificările, benefice pentru justiție

Guvernul a adoptat OUG pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul Justiţiei., a anunţat luni ministrrul Justiţiei Tudorel vezi tot »

ULTIMA ORĂ – Dăncilă dă OUG pe legile justiției: Ce adoptăm azi reprezintă o armonizare a legilor

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, luni, referitor la OUG pe legile justiției, că soluția a fost discutată în cadrul întâlnirii vezi tot »

Cutremur în România, luni dimineață – Unde a avut loc și ce magnitudine a avut

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter s-a produs luni, la ora 7.23, în județul Galați, la vezi tot »

Ședință extraordinară la Guvern – OUG pentru legile justiției, pe ordinea de zi a ședinței

Guvernul se reunește, luni dimineață, pe ordinea de zi a ședinței Executivului fiind o ordonanță de urgență pentru modificarea și vezi tot »

 

Dumitru Otovescu vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Sociologie

otovescu

Conferinţa Internaţională „Către Societatea Bună – Perspective Europene“, organizată de Asociaţia Română de Sociologie, Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, Facultatea de Ştiinţe Sociale şi Umane a Universităţii din Oradea, Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică – Catalactica, Institutul de Economie Mondială, Academia Română și Casa Corpului Didactic a Județului Bihor, a avut loc în perioada 24-26 octombrie 2013, la Casa Academiei din Bucureşti. Cu prilejul acestui eveniment s-au derulat şi alegerile pentru structurile de conducere ale Asociaţiei Române de Sociologie. În urma acestora, prof. univ. dr. Cătălin Zamfir, membru corespondent al Academiei Române, a fost reales în funcţia de preşedinte al asociaţiei. În ceea ce priveşte celelalte structuri de conducere, pentru funcţia de vicepreşedinte au fost aleşi reprezentanţi ai celor mai importante centre universitare din ţară. De la centrul universitar craiovean, în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Sociologie a fost ales prof. univ. dr. Dumitru Otovescu, considerat fondator al învăţământului superior sociologic la Universitatea din Craiova.