Decizii BOMBĂ în CEx – Ana Birchall zboară de la Justiție! Cine sunt propunerile de miniștri la Interne, Educație și Justiție

 CEx al PSD a stabilit ca Dana Gîrbovan să fie propusă la Ministerul Justiției, Mihai Fifor la conducerea MAI, iar vezi tot »

CEx la PSD – Ce subiecte discută social-democrații înainte de marele Congres

Social-democrații se reunesc vineri, la Parlament, de la ora 12.00, în ședința Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre vezi tot »

Ministrul Finanțelor îl nimicește pe liderul senatorilor PNL: ‘Este jignitor cum unii frustrați și ratați sunt tolerați de partid’

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, miercuri, cu referire la senatorul PNL Florin Cîțu, că este dăunător și jignitor vezi tot »

Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

 

Dumitru Otovescu vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Sociologie

otovescu

Conferinţa Internaţională „Către Societatea Bună – Perspective Europene“, organizată de Asociaţia Română de Sociologie, Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, Facultatea de Ştiinţe Sociale şi Umane a Universităţii din Oradea, Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică – Catalactica, Institutul de Economie Mondială, Academia Română și Casa Corpului Didactic a Județului Bihor, a avut loc în perioada 24-26 octombrie 2013, la Casa Academiei din Bucureşti. Cu prilejul acestui eveniment s-au derulat şi alegerile pentru structurile de conducere ale Asociaţiei Române de Sociologie. În urma acestora, prof. univ. dr. Cătălin Zamfir, membru corespondent al Academiei Române, a fost reales în funcţia de preşedinte al asociaţiei. În ceea ce priveşte celelalte structuri de conducere, pentru funcţia de vicepreşedinte au fost aleşi reprezentanţi ai celor mai importante centre universitare din ţară. De la centrul universitar craiovean, în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Sociologie a fost ales prof. univ. dr. Dumitru Otovescu, considerat fondator al învăţământului superior sociologic la Universitatea din Craiova.