Dăncilă închide gura cârcotașilor: ‘Noi am crescut pensiile. Pensionarii o văd şi o simt’

Viorica Dăncilă a reamintit miercuri că Executivul a crescut pensiile, adăugând că este “o abordare greşită” să se susţină contrariul.  vezi tot »

Dăncilă, fără emoții cu privire la moțiunea de cenzură: ‘Am încredere în susţinerea întregii coaliţii, am încrederea colegelor şi colegilor mei’

Viorica Dăncilă a declarat că nu are emoţii pentru cabinetul pe care îl conduce vizavi de moţiunea de cenzură pe vezi tot »

Motto-ul României la Preşedinţia Consiliului UE va fi ‘Coeziunea ca valoare comună europeană’

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că motto-ul României la Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene va fi “Coeziunea ca valoare comună vezi tot »

Premierul a făcut anunțul: ‘Astăzi sunt ultimele discuții pe buget’

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri la Parlament, că în cursul acestei zile vor avea loc ultimele discuții cu privire vezi tot »

Dăncilă dezvăluie ce s-a discutat în CSAT, după ce Iohannis a suspendat ședința: ‘Nu am discutat despre aceste subiecte’

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri la Parlament, că la ședința de marți a CSAT a discutat cu președintele Klaus Iohannis vezi tot »

 

Dumitru Otovescu vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Sociologie

otovescu

Conferinţa Internaţională „Către Societatea Bună – Perspective Europene“, organizată de Asociaţia Română de Sociologie, Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, Facultatea de Ştiinţe Sociale şi Umane a Universităţii din Oradea, Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică – Catalactica, Institutul de Economie Mondială, Academia Română și Casa Corpului Didactic a Județului Bihor, a avut loc în perioada 24-26 octombrie 2013, la Casa Academiei din Bucureşti. Cu prilejul acestui eveniment s-au derulat şi alegerile pentru structurile de conducere ale Asociaţiei Române de Sociologie. În urma acestora, prof. univ. dr. Cătălin Zamfir, membru corespondent al Academiei Române, a fost reales în funcţia de preşedinte al asociaţiei. În ceea ce priveşte celelalte structuri de conducere, pentru funcţia de vicepreşedinte au fost aleşi reprezentanţi ai celor mai importante centre universitare din ţară. De la centrul universitar craiovean, în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Sociologie a fost ales prof. univ. dr. Dumitru Otovescu, considerat fondator al învăţământului superior sociologic la Universitatea din Craiova.