Liviu Dragnea, după ce Codul penal a trecut de Parlament: Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, după votul din Camera Deputaților pe Codul Penal și Codrul de Procedură Penală, că vezi tot »

Codul Penal, adoptat în Parlament cu 180 de voturi

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal. Proiectul legislativ care prevede vezi tot »

Liviu Dragnea, reacție după ce Iohannis a refuzat remanierea: Premierul să decidă de sărbători dacă vrea să vină în Parlament

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că așteaptă ca premierul Viorica Dăncilă să decidă de sărbători dacă vrea să vezi tot »

Dăncilă, reacție după decizia lui Iohannis: Constat, cu regret, că președintele refuză colaborarea instituțională

Prim-ministrul Viorica Dăncilă consideră inacceptabilă și lipsită de fundament decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de numire a vezi tot »

Olguța Vasilescu după anunțul lui Iohannis privind remanierea: ‘Decizia este la premierul României’

Deputatul Lia Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, reacţionează la refuzul preşedintelui de a numi noii miniştri propuşi de vezi tot »

 

Dumitru Otovescu vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Sociologie

otovescu

Conferinţa Internaţională „Către Societatea Bună – Perspective Europene“, organizată de Asociaţia Română de Sociologie, Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, Facultatea de Ştiinţe Sociale şi Umane a Universităţii din Oradea, Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică – Catalactica, Institutul de Economie Mondială, Academia Română și Casa Corpului Didactic a Județului Bihor, a avut loc în perioada 24-26 octombrie 2013, la Casa Academiei din Bucureşti. Cu prilejul acestui eveniment s-au derulat şi alegerile pentru structurile de conducere ale Asociaţiei Române de Sociologie. În urma acestora, prof. univ. dr. Cătălin Zamfir, membru corespondent al Academiei Române, a fost reales în funcţia de preşedinte al asociaţiei. În ceea ce priveşte celelalte structuri de conducere, pentru funcţia de vicepreşedinte au fost aleşi reprezentanţi ai celor mai importante centre universitare din ţară. De la centrul universitar craiovean, în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Sociologie a fost ales prof. univ. dr. Dumitru Otovescu, considerat fondator al învăţământului superior sociologic la Universitatea din Craiova.