Prețurile la raft au luat-o razna

Produsele de igienă şi cosmetică, mălaiul şi fructele proaspete s-au scumpit cel mai mult în iunie faţă de luna mai. vezi tot »

Testare obligatorie pentru românii care merg în vacanță în Grecia

Turiştii care vor intra în Grecia pe la punctul de trecere a frontierei Promachonas vor trebui să prezinte începând de vezi tot »

Liceul „Fraţii Buzeşti” din Craiova în TOP 3 național

Cele mai bune licee din ţară se întrec în medii de admitere aproape de perfecţiune. Notele cele mai mari de vezi tot »

Străzi și parcări, modernizate de Primăria Craiova, în valoare de peste 200 de milioane de lei

Craiovenii au beneficiat, în ultimii ani, de intervenții majore în domeniul infrastructurii rutiere. “Am luat decizia să nu ne mai vezi tot »

Nou record în privința cazurilor de COVID înregistrate în România: 614 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, un nou record în ceea ce privește numărul de cazuri înregistrat în 24 vezi tot »

 

După CEC Bank, alte trei mari companii românești sunt în pericol sa fie scoase la vânzare

cec

Cele trei companii românești vizate de o posibila vânzare ar fi Hidroelectrica, Romgaz si Transgaz. Dezvăluirea a fost făcută de senatorul PSD Radu Preda.

Acesta a explicat pe pagina sa de Facebook, faptul ca este vorba despre niște companii românești aflate pe profit si care alimentează bugetul de stat cu sume consistente. Tocmai de aceea, arata senatorul Radu Preda, PSD urmează sa promoveze in Parlament legi care să îl stopeze pe ministrul de Finanțe Florin Cîtu într-o eventuala tentativa de vanzare a societatilor romanesti la preturi subevaluate.

“CEC Bank este azi banca care astăzi valorează cel puțin 10 miliarde de euro!
Așa ceva nu se vinde!

Cei 940 milioane lei care au fost bagati in capitalul social anul trecut nu se dau nici BERD si nici altcuiva si nici nu se vor irosi pe bursa decat la o valoare de listare care sa fie de cel putin 10 ori mai mare decat valoarea nominala a unei actiuni, avand in vedere indicatorii de solvabilitate, de rentabilitate a capitalului propriu si rentabilitatea activelor.

Cu siguranta gestul lui #Citu trebuie stopat in Parlamentul Romaniei, noi psd-isti am captalizat anul trecut banca la care viseaza azi pnl-isti sa o faca pierduta si vom promova legi care sa interzica vanzarea pe doi bani a unor companii care azi genereaza profituri bune si alimenteaza bugetul de stat cu sume consistente! (Hidroelectrica, Romgaz, Transgaz)”.