Viorica Dăncilă bifează succesul PNDL1 și PNDL 2: ‘Cu ajutorul acestor programe am scos țara din noroaie’

Premierul Viorica Dăncilă le-a spus luni primarilor prezenți la reuniunea ACoR, că prin implementarea programelor PNDL 1 și PNDL 2 vezi tot »

ANPC, fără milă – Amenzi uriașe la marile lanţuri de hypermarketuri din Oltenia

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat 42 de amenzi, în valoare de 468.000 lei şi 12 avertismente vezi tot »

Săptămână de FOC în PSD! Liviu Dragnea a convocat CEx – Se caută înlocuitori pentru Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Această ședință va avea loc, marți, de la vezi tot »

SURPRIZĂ – Cine va reprezenta România la Eurovision

Piesa ”On a Sunday”, cântată de Ester Peony, a câștigat selecția națională pentru a reprezenta România la concursul Eurovision care vezi tot »

Ion Cristoiu: Ura, motorul campaniei. Olguţa Vasilescu, singura care poate să spună „Şo, pe Iohannis!”

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că în acest an campania electorală se va axa pe emoţii, care vor ilustra o chestiune vezi tot »

 

Ecaterina Andronescu, propusă la Ministerul Educației de PSD. Cine va prelua portofoliul lui Victor Negrescu

breaking news

Ecaterina Andronescu va fi propusă la Ministerul Educației de PSD, a confirmat oficial Gabriela Firea, la ieșirea de la ședința PSD.

Primarul general a confirmat că a fost vot în unanimitate în PSD privind propunerea de la ministerul Educației.

“Am votat ca Ecaterina Andronescu să devină minstru al Educației este foarte important să dîm un mesaj în toata țara, să avem un profesionist”, a afirmat Firea, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea a confirmat și că secretarul de stat din MAE, George Ciamba, va fi propunerea pentru funcția de ministru delegat pentru Afaceri Europene.