Lia Olguţa Vasilescu îi numeşte ‘iresponsabili şi proşti’ pe Turcan şi Cîţu: ‘Au aruncat leul in aer’

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, îi atacă pe liberalii Raluca Turcan şi Florin Cîţu, în urma vezi tot »

Iohannis si “Guvernul meu” duc Romania in FALIMENT! Leul se prabuseste şi ne împinge într-un scandal internaţional

Războiul politic se mută din planul alegerilor prezidenţiale în sfera economică şi riscă să afecteze nu numai standardul de viaţă vezi tot »

Olguța Vasilescu, atac dur la guvernul Orban: Din ce ospiciu îi scoateți pe toți baieții ăștia?

Olguța Vasilescu vine cu acuzații dure la adresa miniștrilor Guvernului Orban. Ministrul Muncii susține că ministrul Florin Cîțu a declarat vezi tot »

Klaus Iohannis nu scapă: TVR insistă să meargă la DEZBATEREA de duminică, unde va fi Viorica Dăncilă

TVR a reînnoit ivitaţia pentru Klaus Iohannis, reprezentantul Partidului Naţional Liberal în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, de a vezi tot »

Florin Cîţu: Bugetarii trebuie să muncească fără vouchere, tichete de vacanţă si sporuri

Florin Cîţu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a precizat că, în acest vezi tot »

 

Economistul Adrian Câciu, lecţie gratuită pentru Guvernul Orban. Lia Olguţa Vasilescu, reacţie: Nu le mai deschideţi capul

robor, economie

Adrian Câciu a oferit o lecţie de economie gratuită pe pagina sa de socializare noului Guvern. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a reacţionat ironic şi i-a transmis acestuia să nu le mai deschidă capul liberalilor. 

“În general la nici un minister nu sunt bani. Nu fiți șocați, șocați pot fi cei care nu cunosc procedura ALOP, adică ordonanțarea și lichidarea cheltuielilor. Toți banii sunt la MFP și în buffer-ul de trezorerie.

Ministerele pentru a cheltui sume, fac o cerere de deschidere credite bugetare adresata MFP, după ce au făcut procedura de ordonanțare a cheltuielilor.

De abia după ce MFP aprobă deschiderea de credite bugetare, se virează banii din Trezorerie în conturile ministerului respectiv, unde are loc faza a doua a ALOP, respectiv lichidarea cheltuielii. Nu de alta, dar tare mi-e ca unii aduna ce nu are cum sa existe.

A se citi legea 500/2002 și OMFP 1792/2002 cu modificările și completările ulterioare.

Enjoy ca și asta e o lecție de economie gratuita. Deocamdată!”, a scris Adrian Câciu pe Facebook. 

“Lăsaţi-i proşti, nu le mai deschideţi capul! Să caşte năuciţi ochii la “gaură” în continuare şi să se mire de unde am avut noi atâţia bani să aruncăm cu ei în populaţie…”, a scris şi fostul ministru al Muncii.