Lista măsurilor de relaxare din etapa a patra, valabile din 1 august: Care vor fi ultimele restricții ridicate în România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România, gradual, vezi tot »

CNSU a aprobat lista măsurilor de relaxare din România. Cîțu: “Se elimină portul măștii în spații deschise”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România. Primele restricții vezi tot »

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la vezi tot »

Lumina Sfântă de la Ierusalim. Adevăr sau minciună?

Aprinderea Luminii Sfinte în ajunul Învierii Domnului este unul dintre cele mai vechi miracole ale creştinătăţii, care, de-a lungul timpurilor, vezi tot »

A murit actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui molipsitor

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a murit în Sevilla, Spania, vezi tot »

 

Eliza Peța-Ștefănescu – candidat PSD pentru Camera Deputaților

Mă numesc Eliza Peța-Ștefănescu, am 36 de ani, sunt căsătorită și candidez pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul României.

M-am născut în Craiova și țin enorm la acest oraș, de aceea am decis să mă implic în viața politică, astfel încât, alături de colegii mei, să putem ridica județul Dolj la nivelul pe care îl merită.

Sunt absolventă a Colegiului Național „Carol I” din Craiova, instituție de prestigiu la nivel național. Totodată, am absolvit cursurile Specializării Biologie a Facultății de Horticultură – Universitatea din Craiova, precum și studiile de master în cadrul aceleiași instituții, la specializarea Economie și Administrarea Afacerilor Internaționale, în limba engleză, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

Am ocupat funcția de consultant în cadrul Parlamentului României, dar și de consilier al primarului municipiului Craiova. Mai mult, am administrat una dintre cele mai importante regii din subordinea autorității locale, SC Salubritate SRL. Am înțeles experiența de manager, precum și munca alături de oameni extrem de valoroși pentru municipiul Craiova și am decis că trebuie făcute mai multe lucruri atât pentru ei, cât și pentru întreaga populație a județului.

Astfel că, în ultimii patru ani, am lucrat alături de colegii mei deputați și senatori din PSD pentru a implementa și aduce în actualitate proiecte de lege importante pentru cetățeni.

În spatele muncii noastre colective stau zeci de proiecte de lege de care au beneficiat sute de mii de români, proiecte care le-au îmbunătățit nivelul de trai, modul în care muncesc și, totodată, proiecte care îi sprijină în viața de zi cu zi.

Candidez din nou pentru un mandat de deputat tocmai pentru a continua această muncă și pentru că știu câtă nevoie au oamenii să fie reprezentați corect în Parlamentul României. 

 Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
Executat de Ilie Virgil Daniel Consulting PFA
CUI Mandatar Financiar: 11200020