INS anunță PRIMELE sectoare economice care intră în DECLIN accelerat: urmează concedieri

Managerii români estimează pentru următoarele trei luni o scădere a activităţii şi a numărului de salariaţi în construcţii şi servicii vezi tot »

Florian Bodog SEMNALEAZĂ o situație GRAVĂ: Contacții cazurilor de COVID nu pot vota nici la urna mobilă; nu au bază legală

Contacții cazurilor confirmate cu SARS-CoV-2 nu vor putea merge la vot, fiind în izolare, dar nu au nici bază legală vezi tot »

Olguţa Vasilescu: Organizaţia Pro România Craiova a trecut la PSD

Olguţa Vasilescu, primarul PSD al Craiovei, anunţă că echipa Pro România Craiova a trecut la PSD. “Organizaţia Pro România Craiova, vezi tot »

Alexandru Rafila explică când se va finaliza pandemia, după ce apare vaccinul împotriva Covid-19

Profesorul Alexandru Rafila a explicat că nu toate țările vor scăpa în același timp de pandemia de Covid-19, în ciuda vezi tot »

Marcel Ciolacu joacă tare: Iohannis va avea surprize din partea românilor! PSD nu se pregătește de opoziție

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că președintele Klaus Iohannis își face planurile greșit pentru că va avea surprize mari la vezi tot »

 

Eliza Peța-Ștefănescu – candidat PSD pentru Camera Deputaților

Eliza Peta Stefanescu

Mă numesc Eliza Peța-Ștefănescu, am 36 de ani, sunt căsătorită și candidez pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul României.

M-am născut în Craiova și țin enorm la acest oraș, de aceea am decis să mă implic în viața politică, astfel încât, alături de colegii mei, să putem ridica județul Dolj la nivelul pe care îl merită.

Sunt absolventă a Colegiului Național „Carol I” din Craiova, instituție de prestigiu la nivel național. Totodată, am absolvit cursurile Specializării Biologie a Facultății de Horticultură – Universitatea din Craiova, precum și studiile de master în cadrul aceleiași instituții, la specializarea Economie și Administrarea Afacerilor Internaționale, în limba engleză, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

Am ocupat funcția de consultant în cadrul Parlamentului României, dar și de consilier al primarului municipiului Craiova. Mai mult, am administrat una dintre cele mai importante regii din subordinea autorității locale, SC Salubritate SRL. Am înțeles experiența de manager, precum și munca alături de oameni extrem de valoroși pentru municipiul Craiova și am decis că trebuie făcute mai multe lucruri atât pentru ei, cât și pentru întreaga populație a județului.

Astfel că, în ultimii patru ani, am lucrat alături de colegii mei deputați și senatori din PSD pentru a implementa și aduce în actualitate proiecte de lege importante pentru cetățeni.

În spatele muncii noastre colective stau zeci de proiecte de lege de care au beneficiat sute de mii de români, proiecte care le-au îmbunătățit nivelul de trai, modul în care muncesc și, totodată, proiecte care îi sprijină în viața de zi cu zi.

Candidez din nou pentru un mandat de deputat tocmai pentru a continua această muncă și pentru că știu câtă nevoie au oamenii să fie reprezentați corect în Parlamentul României. 

 Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
Executat de Ilie Virgil Daniel Consulting PFA
CUI Mandatar Financiar: 11200020