Protest la sud de Dunăre – Bulgarii blochează drumurile pentru a împiedica importul de cereale ucrainene

Producătorii de cereale bulgari au organizat luni proteste şi au cerut oprirea importurilor de grâu din Ucraina, relatează agenţia DPA, vezi tot »

Războiul din Ucraina: bătălia pentru Bahmut a provocat pierderi grele pentru ambele tabere

Ucraina şi Rusia au raportat pierderi grele în bătălia pentru Bahmut. Moscova încearcă de luni de zile să cucerească oraşul vezi tot »

Bursele europene se duc în cap: scăderi puternice din cauza prăbușirii băncii americane SVB

Bursele europene au închis luni în scădere puternică, trase în jos de titlurile bancare, care au înregistrat cea mai slabă vezi tot »

Rareș Bogdan, mesaj clar pentru PSD: ‘Ne vom respecta înțelegerea: PNL va ceda poziția de prim-ministru. În cei 148 de ani de existență ne-am respectat cuvântul dat’

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a vorbit despre rotativa din luna mai şi posbilitatea ca protocolul cu PSD să fie renegociat vezi tot »

 

Eugen Neagoe pune tunurile pe arbitru: ‘Ușor că o să ne sperii. Imediat așa să dai roșu? Voi ziceți de mine că sunt nebun’

900x600-4f8c564e2aa4d5845de513bbc3466ec4

Eugen Neagoe a ținut să-și felicite elevii după egalul cu FCSB (1-1) de pe Arena Națională.  Antrenorul oltenilor spune că este un punct meritat și consideră că echipa sa ar fi putut să câștige meciul.

„E meritat punctul. Așteptam ca Koljić să marcheze. Am început meciul foarte prost.

Sunt însă mulțumit de atitudinea jucătorilor, am vorbit la pauză. Știam că vom marca. Cred că fizic am stat mai bine ca ei. Nu au avut parametrii fizici atât de buni în această seară. Nu am vrut să intrăm în jocul lor, dar asta s-a întâmplat. La șutul lui Ivan puteam să plecăm cu cele trei puncte de aici. Golul acela ne-a dat planurile peste cap. A trebuit ca noi să fim cei care alergăm după goluri”, a dezvăluit Eugen Neagoe.

Antrenorul oltenilor a pus tunurile pe arbitri fiind nemulțumit de deciziile care se iau. În minutul 43, oltenii au fost la un pas să rămână în 10. Miculescu a primit o minge pe culoar și a sprintat, dar a fost faultat de Ndong. Arbitrului Adrian Cojocaru i-a dat direct roșu, dar decizia a fost anulată după intervenția VAR, care a semnalizat un ofsaid la Miculescu.

Neagoe a vorbit și despre faultul făcut etapa trecută de Edjouma. Francezul și-a desfigurat un aadversar, dar nu a fost eliminat.

„Noi inventăm regulamente. Eu am mai zis, ați zis că sunt nebun. Imediat așa să dai roșu. Nici măcar nu era de roșu. Nu ne mai speriați. Stați ușor.

Acel jucător…(n.r. Malcom Edjouma) nu trebuia să fie azi în teren. Armaș s-a dus desfigurat acasă, nu l-au recunoscut copii”, a mai spus Neagoe.