Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Eugen Neagoe pune tunurile pe arbitru: ‘Ușor că o să ne sperii. Imediat așa să dai roșu? Voi ziceți de mine că sunt nebun’

900x600-4f8c564e2aa4d5845de513bbc3466ec4

Eugen Neagoe a ținut să-și felicite elevii după egalul cu FCSB (1-1) de pe Arena Națională.  Antrenorul oltenilor spune că este un punct meritat și consideră că echipa sa ar fi putut să câștige meciul.

„E meritat punctul. Așteptam ca Koljić să marcheze. Am început meciul foarte prost.

Sunt însă mulțumit de atitudinea jucătorilor, am vorbit la pauză. Știam că vom marca. Cred că fizic am stat mai bine ca ei. Nu au avut parametrii fizici atât de buni în această seară. Nu am vrut să intrăm în jocul lor, dar asta s-a întâmplat. La șutul lui Ivan puteam să plecăm cu cele trei puncte de aici. Golul acela ne-a dat planurile peste cap. A trebuit ca noi să fim cei care alergăm după goluri”, a dezvăluit Eugen Neagoe.

Antrenorul oltenilor a pus tunurile pe arbitri fiind nemulțumit de deciziile care se iau. În minutul 43, oltenii au fost la un pas să rămână în 10. Miculescu a primit o minge pe culoar și a sprintat, dar a fost faultat de Ndong. Arbitrului Adrian Cojocaru i-a dat direct roșu, dar decizia a fost anulată după intervenția VAR, care a semnalizat un ofsaid la Miculescu.

Neagoe a vorbit și despre faultul făcut etapa trecută de Edjouma. Francezul și-a desfigurat un aadversar, dar nu a fost eliminat.

„Noi inventăm regulamente. Eu am mai zis, ați zis că sunt nebun. Imediat așa să dai roșu. Nici măcar nu era de roșu. Nu ne mai speriați. Stați ușor.

Acel jucător…(n.r. Malcom Edjouma) nu trebuia să fie azi în teren. Armaș s-a dus desfigurat acasă, nu l-au recunoscut copii”, a mai spus Neagoe.