Profesor la Stanford: 100 la sută sigur că extratereștrii sunt pe Pământ de mult timp`

Un profesor de la Universitatea Stanford susține că extratereștrii au fost pe planeta Pământ și sunt „încă aici”. El arată vezi tot »

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe. vezi tot »

Rezultate oficiale: Erdogan triumfă în alegerile prezidențiale din Turcia!

Comisia electorală din Turcia a confirmat, duminică seară, victoria preşedintelui în funcţie, Recep Tayyip Erdogan, în turul al doilea al scrutinului prezidenţial, anunță vezi tot »

Sondaj CURS – PSD și PNL sunt ‘condamnate’ să facă alianță și după alegerile parlamentare

Un sondaj CURS de tip Omnibus relevă faptul că, după alegerile parlamentare din 2024, vom avea o ecuație politică la fel de vezi tot »

A doua zi de greva generală în învățământ: liderii sindicatelor din educație sunt hotărâți să nu cedeze

Greva generală din învățământ va continua marţi, au anunțat liderii Federației Sindicatelor din Educație “Spiru Haret” și ai Federației Libere din vezi tot »

 

Eurovision 2023: Theodor Andrei, val de critici din cauza stilului vestimentar. Horia Moculescu: ‘Nu pot să comentez, îmi e jenă’

eurovision

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision Song Contest de la Liverpool, și-a atras un munte de critici din cauza ținutelor, în roz și în galben, purtate la primele două repetiții, dar și a sacoului ”animal print”, accesorizat cu un șirag de perle, de la ceremonia de deschidere a competiției. Horia Moculescu și-a pus mâinile în cap, la propriu, scrie impact.ro.

Theodor Andrei va urca pe scenă, joi, 11 mai, în cea de-a doua semifinală Eurovision

Eurovision Song Contest de la Liverpool debutează, în această seară, de la orele 22.00, cu prima semifinală, întreg concursul muzical fiind difuzat, în direct, de TVR 1, TVR + și de TVR Internațional. Reprezentantul României, Theodor Andrei, va urca însă pe scenă în cea de-a doua semifinală, joi, 11 mai, urmând ca marea finală să aibă loc pe 13 mai.

Artistul nostru, interpret al piesei „D.G.T. (Off and on)”, a atras atenția fanilor din întreaga lume prin ținutele sale, în galben și în roz, purtate la cele două repetiții. Iar duminica trecută, când toți cei 37 de reprezentanți ai ţărilor participante au defilat pe covorul turcoaz la Muzeul Walker Art Gallery, din Liverpool, Theodor a ales mărgele, un costum ”animal print” și bocanci.

Horia Moculescu: ”Nu pot să comentez, îmi e jenă”

Horia Moculescu a oferit o declarație, în exclusivitate pentru Impact.ro, referitor la acest show controversat, gândit de TVR.

”Nu pot să comentez, îmi e jenă, i-am văzut aparițiile, l-am văzut îmbrăcat așa. Vocea e bună, eu l-am premiat la vreo patru concursuri, la festivaluri diferite. Dar, pentru acest eveniment important, nu știu cum va fi, cum se va prezenta. Este vina organizatorilor și a acelora care l-au votat că l-au trimis. Legat de show-ul cu care se prezintă în festival, problema este ce are de spus Televiziunea Română. Ei trebuie să limiteze, să normalizeze, să nu exagereze. Poate că vrea să reprezinte LGBTQ, poate că așa vrea să adune voturi, din zona aceea. O să mă uit la Eurovision, în cea de-a doua semifinală, de joi, sigur mă uit, să vedem cum va fi solistul nostru pe scenă”.