Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

Eurovision 2023: Theodor Andrei, val de critici din cauza stilului vestimentar. Horia Moculescu: ‘Nu pot să comentez, îmi e jenă’

eurovision

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision Song Contest de la Liverpool, și-a atras un munte de critici din cauza ținutelor, în roz și în galben, purtate la primele două repetiții, dar și a sacoului ”animal print”, accesorizat cu un șirag de perle, de la ceremonia de deschidere a competiției. Horia Moculescu și-a pus mâinile în cap, la propriu, scrie impact.ro.

Theodor Andrei va urca pe scenă, joi, 11 mai, în cea de-a doua semifinală Eurovision

Eurovision Song Contest de la Liverpool debutează, în această seară, de la orele 22.00, cu prima semifinală, întreg concursul muzical fiind difuzat, în direct, de TVR 1, TVR + și de TVR Internațional. Reprezentantul României, Theodor Andrei, va urca însă pe scenă în cea de-a doua semifinală, joi, 11 mai, urmând ca marea finală să aibă loc pe 13 mai.

Artistul nostru, interpret al piesei „D.G.T. (Off and on)”, a atras atenția fanilor din întreaga lume prin ținutele sale, în galben și în roz, purtate la cele două repetiții. Iar duminica trecută, când toți cei 37 de reprezentanți ai ţărilor participante au defilat pe covorul turcoaz la Muzeul Walker Art Gallery, din Liverpool, Theodor a ales mărgele, un costum ”animal print” și bocanci.

Horia Moculescu: ”Nu pot să comentez, îmi e jenă”

Horia Moculescu a oferit o declarație, în exclusivitate pentru Impact.ro, referitor la acest show controversat, gândit de TVR.

”Nu pot să comentez, îmi e jenă, i-am văzut aparițiile, l-am văzut îmbrăcat așa. Vocea e bună, eu l-am premiat la vreo patru concursuri, la festivaluri diferite. Dar, pentru acest eveniment important, nu știu cum va fi, cum se va prezenta. Este vina organizatorilor și a acelora care l-au votat că l-au trimis. Legat de show-ul cu care se prezintă în festival, problema este ce are de spus Televiziunea Română. Ei trebuie să limiteze, să normalizeze, să nu exagereze. Poate că vrea să reprezinte LGBTQ, poate că așa vrea să adune voturi, din zona aceea. O să mă uit la Eurovision, în cea de-a doua semifinală, de joi, sigur mă uit, să vedem cum va fi solistul nostru pe scenă”.