Ministrul ‘Grindă’ lovește din nou: ‘Mâine vom construi acum’

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, uimește din nou cu o nouă bâlbă. Prezent la Parlament, ministrul a dat asigurări că va vezi tot »

Negocieri fierbinți în Parlament pentru dărâmarea Guvernului Orban: PSD mai are nevoie de cinci voturi pentru a trece moțiunea de cenzură

Valeriu Steriu a declarat, la RFI, că PSD mai are nevoie de cinci voturi pentru a trece moțiunea de cenzură vezi tot »

PSD se opune categoric proiectului lansat de PNL: ‘Voi ce credeţi? Această privatizare a Sănătăţii este în interesul oamenilor sau este, mai degrabă, o „afacere” de partid’

PSD a transmis, luni, că se opune ”categoric” privatizării programelor naţionale de sănătate, afirmând că mult mai puţine persoane vor vezi tot »

Coronavirus – Harta infecţiilor în timp real

Centrul Johns Hopkins pentru Știința și Ingineria Sistemelor a realizat o hartă pe care poate fi urmărit în timp real vezi tot »

Fost ministru al Sănătății trage SEMNALUL DE ALARMĂ: Va urma o criză generală în sistemul de sănătate de stat dacă se vor duce banii spre privat

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog atrage atenția că, odată ce spitalele private vor putea accesa oricând bani din programele de sănătate, vezi tot »

 

Firma care a câștigat licitația pentru hrana pacienților de la Spitalul Craiova, închisă temporar

spitalul-municipal-craiova-tot-mai-aproape-de-marea-inaugurare-1

Firma care a câştigat licitaţia pentru a furniza hrana bolnavilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, cel mai mare spital din Oltenia, a fost închisă temporar și a fost amendată de reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare Dolj pentru că nu are autorizaţie de funcţionare.

Potrivit conducerii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Dolj, societatea care a câștigat licitația pentru furnizarea hranei pentru pacienții spitalului începând din această lună a fost controlată de inspectori la începutul acestei săptămâni, iar în urma verificărilor s-a descoperit că nu are autorizaţie sanitar-veterinară de funcționare.

Directorul adjunct al DSVSA Dolj, Costică Retea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că activitatea societăţii a fost suspendată până la intrarea în legalitate, iar firma a fost amendată cu 10.000 de lei.

„Au depus ieri (marţi-n.r.) cererea de autorizare, dar nu aveau dosarul complet. I-am trimis să vină cu toate documentele. Au fost făcute controale luni şi marţi, nu au autorizaţie. Au primit 10 mii de lei amendă şi a fost suspendată activitatea până obţin autorizaţia”, a spus Costică Retea.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, Eugen Georgescu, bolnavii internați primesc în continuare mâncare, după ce societatea care a câştigat licitaţia a subcontractat serviciile, până la obţinerea autorizaţiei de la DSV, unei alte firme autorizate să furnizeze mâncare.