Mihai Tudose a răbufnit la adresa Guvernului Orban: Cum își bate joc de turism și de țările prietene

Mihai Tudose a criticat, marți, Guvernul pentru că întârzie să se alăture inițiativei Greciei, Bulgariei și Serbiei pentru coordonarea eliminării vezi tot »

Bilanț COVID-19 în România: 146 de cazuri noi de coronavirus în România, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 146 de cazuri noi coronavirus în România, ceea ce duce bilanțul infectărilor la vezi tot »

Încă o zi de peste UN MILIARD pentru Florin Cîțu: BNR zice că a împrumutat mai bine de două ori mai mulți bani decât anunțase

Ministerul Finanţelor Publice a împrumutat, luni, 1,089 miliarde de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat tip vezi tot »

Marcel Ciolacu răspunde atacurilor aduse de Klaus Iohannis la PSD: ‘Maschează ineficiența guvernării PNL’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, răspunde atacurilor multiple aduse de președintele Klaus Iohannis la adresa social-democraților. „Iohannis atacă pentru vezi tot »

Florin Cîțu TAIE din fașă orice speranță: Legea pensiilor creează probleme de sustenabilitate

Legea care prevede majorarea pensiilor creează probleme de sustenabilitate bugetului pentru următorii doi ani şi atât instituţiile financiare internaţionale cât vezi tot »

 

Firma care a câștigat licitația pentru hrana pacienților de la Spitalul Craiova, închisă temporar

spitalul-municipal-craiova-tot-mai-aproape-de-marea-inaugurare-1

Firma care a câştigat licitaţia pentru a furniza hrana bolnavilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, cel mai mare spital din Oltenia, a fost închisă temporar și a fost amendată de reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare Dolj pentru că nu are autorizaţie de funcţionare.

Potrivit conducerii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Dolj, societatea care a câștigat licitația pentru furnizarea hranei pentru pacienții spitalului începând din această lună a fost controlată de inspectori la începutul acestei săptămâni, iar în urma verificărilor s-a descoperit că nu are autorizaţie sanitar-veterinară de funcționare.

Directorul adjunct al DSVSA Dolj, Costică Retea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că activitatea societăţii a fost suspendată până la intrarea în legalitate, iar firma a fost amendată cu 10.000 de lei.

„Au depus ieri (marţi-n.r.) cererea de autorizare, dar nu aveau dosarul complet. I-am trimis să vină cu toate documentele. Au fost făcute controale luni şi marţi, nu au autorizaţie. Au primit 10 mii de lei amendă şi a fost suspendată activitatea până obţin autorizaţia”, a spus Costică Retea.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, Eugen Georgescu, bolnavii internați primesc în continuare mâncare, după ce societatea care a câştigat licitaţia a subcontractat serviciile, până la obţinerea autorizaţiei de la DSV, unei alte firme autorizate să furnizeze mâncare.