SURSE – Florin Cîțu a EXPLODAT, în spatele ușilor închise: ar putea prelua interimatul la Sănătate

Premierul Florin Cîțu ar fi fost extrem de nemulțumit de Vlad Voiculescu, iar decizia demiterii era una luată cu mult vezi tot »

Începe războiul! Dacian Cioloș tună și fulgeră după revocarea lui Voiculescu: ‘Este absolut inacceptabil’

Începe războiul în coaliție! Liderul PLUS Dacian Cioloș reacționează dur după revocarea lui Vlad Voiculescu, susținând că modul în care vezi tot »

Tot scandalul pentru doar patru pacienţi – Evacuarea în miez de noapte de la Spitalul Foişor mai putea aştepta

Doar patru pacienți cu COVID-19 au ajuns sâmbătă la spitalul Foișor, iar transferul pacienților din unitățile de primiri urgențe către vezi tot »

SCENE INCREDIBILE Spitalul Foișor EVACUAT: Zeci de bolnavi sunt scoși afară pentru că spitalul devine suport COVID-19

Zeci de pacienți de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din București, au fost evacuați, vineri seara, pentru că s-a decis vezi tot »

Scenariul organizatorilor de nunți: Petreceri reluate din 15 mai

Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului, potrivit Antena 3, ca din 15 mai să se poată organiza din nou vezi tot »

 

Gabi Luncă este în stare gravă, la terapie intensivă: Artista are COVID-19

gabi lunca

Gabi Luncă s-a infectat cu SARS-COV-2 și se află internată la Terapie Intensivă. În vârstă de 82 de ani, Gabi Luncă a fost dusă la spital după ce a acuzat stări de rău.

Pe 8 martie, artista a aflat că infectată cu noul coronavirus. Fiica ei a decis să îi facă un test, după ce a văzut că mama ei avea o tuse uşoară, iar acesta a ieşit pozitiv. A fost dusă la spital, iar după numai câteva zile, medicii au externat-o. Însă, sâmbătă, starea ei s-a înrăutăţit brusc, abia mai putea să respire, iar medicii au internat-o direct la Terapie Intensivă.