Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Vasile Dîncu: Geoană ar putea intra în finală

Liderul Consiliului Național PSD a mai afirmat că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă vezi tot »

‘Ultimul dans’ pentru Generația de Aur: Voi chiar meritați statuie – Momente emoționante pe Arena Națională

Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, învingând selecţionata Legendelor Lumii, vezi tot »

Seismul Geoană de care se tem liderii PSD și PNL

Această campanie anostă și total irelevantă pentru țară și orașele ei pare mai degrabă liniștea dinaintea furtunii, cea care inevitabil vezi tot »

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat vineri, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, întrebat despre o vezi tot »

 

Gabriela Firea îi transmite un mesaj ferm lui Marcel Ciolacu, în cazul unui eșec în alegeri: ‘Tragi la răspundere pe mama sau pe tata?’

437541899_826694992824896_8315537335129512845_n

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a fost întrebată dacă o să răspundă în cazul unui eșec la alegerile pentru Primăria Capitalei. Întrebarea apare în contextul în care campania PSD a fost întârziată de perioada în care PSD a pariat pe medicul Cătălin Cîrstoiu în competiția electorală.

„Am fost împreună cu domnul Ciucă, Ciolacu și restul din coaliție. Am fost în ședință de 16 ore. Sunt antrenată din administrație. Când ești într-o echipă ești ca în familie. Tragi la răspundere pe mama sau pe tata dacă a luat copilul o notă mică?”, a spus Firea.

Șansele Gabrielei Firea în opinia lui Marcel Ciolacu

Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu a declarat marți, 23 aprilie, că este ferm convins că Gabriela Firea va fi din nou aleasă la şefia Primăriei Capitalei. El a explicat retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din postura de candidat comun al PSD şi PNL la Primăria Municipiului Bucureşti prin faptul că era inadmisibil ca cele două mari partide din România să nu fie jucători, ci să fie arbitri care să arbitreze cine câştigă între Nicuşor Dan şi Cristian Popescu Piedone. „Ce pot să vă spun foarte clar că era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide din România să nu fie jucători, ci să fie arbitri, atât PSD, cât şi PNL, şi noi să fi arbitrat cine câştigă – domnul Nicuşor Dan sau domnul Piedone. Este inadmisibil aşa ceva, atât pentru PSD, cât şi pentru PNL şi cred că aseară am luat decizia corectă ca cei doi preşedinţi de organizaţii, respectiv doamna Firea şi domnul Burduja să fie candidatul PSD, doamna Firea şi domnul Burduja să fie candidatul PNL”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută marţi, la Complex Silva.

„Cu toate regretele pe care le am, deoarece suntem într-o coaliţie şi într-o alianţă electorală, sunt ferm convins că pe data de 9 iunie doamna Firea va fi din nou primarul general al Capitalei”.

Liderul PSD a mai precizat că se va implica direct în strângerea de semnături pentru candidatura Gabrielei Firea, în Capitală.