Mircea Geoană cere PNL și PSD să nu îi mai folosească numele în negocieri: „Până ieri îl înjurai și acum devine fost coleg de-al nostru?”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că nu intenționează să se întoarcă într-un partid politic și că ar prefera să vezi tot »

Mircea Geoană, aflat la Washington, dezvăluie principalele teme de la Summitul NATO: „Suntem gata cu lecțiile. Am negociat totul”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, aflat la Washington pentru Summitul Alianței Nord-Atlantice, a făcut anunțuri de ultimă oră, luni seara, la vezi tot »

Cum se modifică OUG 84: Poliția va putea să rețină permisul șoferului care refuză testul anti-drog doar 72 de ore

Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), a declarat luni că premierul a solicitat ministerului un mecanism vezi tot »

29 de piloți și copiloți s-au îmbolnăvit în aceeași zi. Epidemie de salarii mici la TAROM

Piloții TAROM au salariile la jumătate față de cei de la Wizz Air, iar sindicatele din cadrul companiei negociază de vezi tot »

Geoană, despre vizita premierului maghiar la Moscova: „Ce a făcut Orban nu angajează NATO. Nu are girul aliaților”

Aflat la Washington, pentru Summitul Alianței Nord-Atlantice, Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN vezi tot »

 

Geoană, despre vizita premierului maghiar la Moscova: „Ce a făcut Orban nu angajează NATO. Nu are girul aliaților”

Mircea-Geoana-e1716377481554

Aflat la Washington, pentru Summitul Alianței Nord-Atlantice, Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN despre riscul ca demersurile lui Viktor Orban să afecteze NATO și sprijinul oferit Ucrainei.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers vineri la Moscova pentru a se întâlni cu preşedintele rus Vladimir Putin, atrăgându-şi imediat reproşuri din partea colegilor din UE

„Vom continua să mergem în direcția susținerii Ucrainei. Ceea ce face un aliat în plan național, nu angajează NATO. Nu este o misiune care să aibă girul sau sancțiune din partea aliaților. Este un subiect politic.

Presa și comunitatea internațională le comentează, dar sub nicio formă asemenea gesturi nu afectează unitatea noastră. Vom continua să fim intransigenți față de Rusia pentru că, din păcate, Rusia și conducerea de la Kremlin au ales o politică pe termen lung de agresivitatea la adresa democrațiilor occidentale.

Și-au transformat statul, economia, politica externă, sistemul de apărarea într-o logică de confruntare cu occidentul. Consideră occidentul și NATO ca fiind adversarii lor. Nu suntem adversarii lor. 

De îndată ce Rusia va sfârși acest conflict și va reveni la un comportament normal, vom fi primi interesați să intrăm într-un dialog. 

Cu vizite sau fără vizite, condițiile politice pentru o soluționare politică nu s-au întrunit”, a declarat Mircea Geoană, Secretarul general adjunct al NATO.