Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

Geoană: Sunt convins că și generațiile viitoare vor duce cu mândrie steagul românesc la sediul NATO din Bruxelles

geoana-1000x600

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a transmis, marți, un mesaj, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la ceremonia arborării drapelului național la sediul NATO, subliniind că țara noastră este respectată și că este convins că și generațiile viitoare vor duce, cu mândrie, steagul românesc la sediul din Bruxelles al Alianţei Nord-Atlantice.

Da, România este astăzi în siguranță, în cadrul celei mai puternice alianțe din istoria umanității! Iar românii trebuie să știe că aici, la NATO, inclusiv prin poziția pe care o ocup eu, la vârful Alianței, țara noastră este respectată, este influentă, iar vocea noastră contează și este ascultată. La 20 de ani de la aderarea României la NATO, sunt convins că și generațiile viitoare vor continua să ducă mai departe, cu mândrie, steagul românesc, aici, la sediul NATO din Bruxelles”, a transmis, marți, Secretarul general adjunct al NATO, în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Mircea Geoană a comparat aderarea României la NATO cu Marea Unire și menționează că, în ciuda situațiilor tensionate la nivel global, țara noastră „este astăzi sigură”.

Acum 20 de ani, ca ministru de externe al României, am avut imensa onoare să particip la ridicarea drapelului ţării mele ca nou membru al Alianţei Nord-Atlantice. Momentul aderării noastre la NATO poate fi considerat un moment comparabil cu cel al Marii Uniri. A reprezentat momentul revenirii noastre în Occident, a deschis uşa către aderarea la Uniunea Europeană şi visul înaintaşilor noştri de a vedea ţara noastră unită, sigură, independentă, revenind în matca noastră occidentală, se îndeplinea. Moment pe care îl sărbătorim, 20 de ani, o generație, cu război la granițele României, cu tensiune în Orientul Mijlociu, cu tensiuni la nivel global, cu multe, multe provocări. Dar România este astăzi sigură, în cadrul celei mai puternice alianţe din istoria umanităţii”, a afirmat secretarul general adjunct al NATO.