Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

GROAPA LIBERALĂ – Îndatorarea României a ajuns la 13 miliarde euro

orban chef

România a intrat într-o “groapa liberala”. Asta întrucât Guvernul Iohannis-Orban i-a îndatorat pe romani la un nivel fără precedent.

Senatorul Radu Preda, liderul grupului PSD din Senatul Romaniei, dezvaluie ca in doar 9 luni de guvernare, Executivul PNL a indatorat Romania cu peste 13 miliarde de euro. Preda atrage atentia ca in cazul in care PNL va continua sa conduca tara, imprumuturile contractate vor ajunge la nivelul imprumutului luat cu ani in urma de la FMI, de regimul PDL-Basescu, in cuantum de 20 miliarde euro.

Prezentam postarea de pe Facebook a senatorului PSD Radu Preda:

“PNL ingroapa in datorii urmatoarele generatii de copii si nepoti!

Guvernul Orban duce Romania la sapa de lemn. In cazul in care guvernantii liberali nu sunt demisi cat mai repede, vor ajunge sa indatoreze Romania intr-un an, la nivelul la care a fost imprumutul de la FMI in 2010, 20 de milliarde de euro!

La 9 luni de guvernare, PNL a indatorat Romania peste 13 miliarde de euro, bani care vor fi platiti de fiecare roman si de generatiile urmatoare!

In Guvernarea Iohannis-Orban, fiecare roman devine fara voia lui datornic la banci pentru viata lui si viata copiilor si nepotiilor lui!

Liberalii au prostit pur si simplu romanii cu o fituica de program economic care nu exista, care nu are niciun fel de finantare, iar in realitate i-a indatorat pe zeci de ani la institutii financiare de creditare.

Asta a facut PNL in 9 luni de guvernare, datorii peste datorii pentru fiecare roman!”