Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

Guvernul Orban, ATENȚIONAT. Lia Olguța Vasilescu, mesaj ferm către Violeta Alexandru și Florin Cîțu

88142655_2751638628257154_7264524954517897216_n

Lia Olguța Vasilescu i-a atenționat pe cei din Guvernul Orban. 

“Mâine, într-o şedinţă de Guvern, se discută despre emiterea unor OUG-uri care să pună în pericol această Lege a pensiilor. În sensul că majorarea nu va fi de 40%. Şi aş vrea să atenţionăm Guvernul României, să ţină cont de aceste sute de mii de semnături date de pensionarii din întreaga ţară, în ultima lună şi jumătate. Mai mult, atenţionăm Guvernul că, de la 1 ianuarie anul curent, ar fi trebuit să înceapă recalcularea tuturor celor 5 milioane de dosare pentru pensionari, pe noua legea. În sensul că noua formulă de calcul aplicată va putea, în sfârşit, să elimine toate acele inechități din sistem despre care se discută de ani de zile. Până la această dată, 13 august, nu s-a recalculat nici măcar un singur dosar”, a spus Lia Olguța Vasilecu.