Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

Ieșire de ultimă oră a Olguței Vasilescu: Mai penibil de atât poți fi?

lia olguta

Olguța Vasilescu, candidatul PSD la Primăria Craiovei, anunță că un contracandidat vrea să-i facă plângere penală.

Vasilescu susține că respectivul vrea să-i facă plângere penală, ca să fie arestată, iar el să aibă cale liberă pentru a deveni primar.

„Un „catindat” e plecat rau cu sorcova! Ameninta ca imi face plangere penala pentru uzurpare de calitati oficiale fiindca, stie el, m-am mutat in primarie si am inceput deja sa dau ordine. Nu m-am mutat! In ultimii trei ani, nu stiu daca am fost de patru ori prin primarie…

Dar, vedeti cum functioneaza creierasul lui? „Sa facem repede o plangere penala! Sa o aresteze ca sa pot iesi si eu primar!” Cam ce a facut PDL-ul, de unde provine, aproape un deceniu…Pai, eu stiu ce sa zic? Vezi ca ai trei de arestat, ca esti abia pe locul patru si unul dintre ei e greu de luat ca e de-al lor!