Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Mariana Chipirlin: viziune și acțiune pentru localitatea Perișor

Candidatul PSD a dovedit în ultimii patru ani că este edilul potrivit pentru Perișor. Cu un palmares impresionant de proiecte vezi tot »

Vestea anului pentru locuitorii județului Dolj!

Guvernul Marcel Ciolacu a prioritizat proiectul de realizare a conductei de transport gaze naturale pe traseul Segarcea – Băileşti- Pleniţa vezi tot »

Ionuţ Octavian Barbu, candidatul PSD Dolj pentru Primăria Cerăt: „Ce alții promit, eu realizez”

Exemplul unei conduceri durabile: continuitate și inovație în Comuna Cerăt, pentru al patrulea mandat Comuna Cerăt se aliniază tendințelor de vezi tot »

Partidul Social Democrat susține un lider ai tinerei generații la Amărăștii de Sus

Iulian Duță intră în lupta pentru primărie cu idei și obiective care vizează dezvoltarea comunității pe termen lung, dar și vezi tot »

 

Imagini savuroase: Carmen Iohannis dansează într-o ‘horă’ pe ritmuri africane

carmen-iohannis-danseaza_02681200

Carmen Iohannis a dansat pe ritmuri africane, la o școală din Kenya, acolo unde se află astăzi, 16 noiembrie. Invitat la dans a fost și Klaus Iohannis, chiar de către fetele de la școală care au organizat spectacolul, dar liderul de la Cotroceni a preferat să privească de pe margine toată reprezentarea.

Evenimentul a avut loc la Liceul Uthiru Girls High School.

Ce a spus Iohannis despre vizita la liceu?

„Sunt foarte bucuros să vizitez astăzi Liceul de Fete Uthiru și să inaugurăm donația prin programul nostru de Asistență Oficială pentru Dezvoltare . Vom continua să ne concentrăm pe implementarea proiectelor de bază, pentru educație incluzivă și calitativă”, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis a donat computere la școala din Kenya. Următoarea țară pe listă, în vizitele oficiale din Africa, e Tanzania.