`Caracatița` clanului Doldurea: patronul stației GPL de la Crevedia, avere fabuloasă și încrengături incredibile

”Clanul“ Doldurea, un business total de 1,2 mld. lei în piaţa de GPL derulat prin intermediul a şase companii, patru dintre acestea vezi tot »

Încă o ‘minune’ la Caracal – Două persoane au ales să jefuiască o librărie

Două persoane necunoscute au intrat într-o librărie din Caracal, județul Olt, unde au bătut o vânzătoare și au furat 400 de vezi tot »

Soluția ‘militară’ promovată de Zelenski pierde teren: puterile mondiale promovează soluția ‘politică’ pentru oprirea războiului

Reuniunea cu privire la Ucraina, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul saudit Jeddah, la care a participat şi un emisar al vezi tot »

Scandalul Gheboasă îl bagă pe Ciolacu în ședință: Guvernul modifică legea din Codul Penal privind incitarea la ură

Guvernul ar putea aproba, joi, un proiect de lege de modificare a articolului 369 din Legea 286/2009 privind Codul penal, referitor vezi tot »

Camaraderia din Carpați: Lansatoare românești de rachete au ajuns în Ucraina

Probând cu imagini, portalul olandez Oryx susține că România a trimis Ucrainei lansatoare multiple de rachete, transportoare blindate, obuziere, mitraliere, muniţii și combustibili. Foarte vezi tot »

 

Încă o ‘minune’ la Caracal – Două persoane au ales să jefuiască o librărie

Foto-copertă-1

Două persoane necunoscute au intrat într-o librărie din Caracal, județul Olt, unde au bătut o vânzătoare și au furat 400 de lei. Poliția i-a depistat pe cei doi tâlhari.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de o femeie din Caracal cu privire la faptul că două persoane necunoscute au pătruns în incinta librăriei în care lucra, au furat o sumă de bani și au agresat fizic o colegă de-a sa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal, care, din primele verificări, au stabilit faptul că doi bărbați au pătruns în librăria din Caracal, de unde au sustras 400 de lei din casa de marcat a unității, iar în încercarea de a recupera banii, o angajată a fost agresată fizic de unul dintre aceștia.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite și dispunerii măsurilor legale.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii, în vârstă de 31 de ani, respectiv 42 de ani, ambii din municipiul Caracal, județul Olt.

În urma probatoriului administrat, pe numele celor doi bărbați a fost emisă marți câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Ulterior, cei doi bărbați au fost prezentați Judecătoriei Caracal, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de aceștia.