Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

17 tramvaie moderne și 30 de autobuze electrice vor completa flota craioveană de mijloace de transport public. Primele mijloace moderne vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu conduce detașat în sondaje

Conform cotidianul.ro, Lia Olguța Vasilescu conduce în topul preferințelor electoratului cu 49%. Pe locul doi e Antonie Solomon cu 20%, vezi tot »

Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj. ” Vă mulțumesc pentru vezi tot »

 

Încă un proiect al Olguței Vasilescu aprobat de Comisia Europeană – Spitalului Regional Craiova

breaking news

Comisia Europeană a aprobat finanțarea Spitalului Regional Craiova, anunță, vineri, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Conform sursei citate, Spitalul Regional Craiova este cel de-al treilea spital regional pentru care Comisia Europeană a aprobat finanțarea, după spitalele regionale de la Iași și Cluj.

Comisia Europeana a aprobat finantarea spitalului regional Craiova. Reamintesc ca proiectul a inceput in 2015, iar in ultimii ani a fost elaborata toata partea de documentatie de catre autoritatile locale si guvernarea PSD. De altfel, faptul ca unul dintre cele trei spitale regionale se va afla la Craiova este o victorie a parlamentarilor PSD de Dolj care in urma cu 5 ani au convins Guvernul ca orasul nostru merita un spital de top. Speram doar sa inceapa cat mai repede constructia si sa nu se finalizeze in 2028 cum si-a propus actuala guvernare”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.