Autoritățile sunt în alertă – Cum arată traseul italianului bolnav de coronavirus? Bărbatul a intrat în contact cu zeci de oameni din momentul în care a ajuns în Oltenia

Autoritățile au stabilit traseul italianului bolnav de coronavirus în România. Bărbatul infectat cu coronavirus a intrat în contact cu zeci vezi tot »

Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier. Când va ajunge echipa PSD la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vezi tot »

Ședință CSAT pe tema coronavirusului

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri de la ora 14.00, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), tema principală vezi tot »

Marcel Ciolacu a făcut anunțul înainte de consultările de la Cotroceni: PSD susţine guvern de specialişti sau de uniune naţională

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că partidul susţine un guvern “de specialişti” sau este dispus să facă parte vezi tot »

MAE confirmă: Cât a stat italianul în CRAIOVA. ”A avut întâlniri de afaceri”

MAE a transmis informații oficiale despre italianul confirmat cu coronavirus, după ce a fost în România la soția sa, la vezi tot »

 

Încă un „succes” al liberalilor. Prețurile au explodat

orban balci

Guvernarea liberalilor a mai înregistrat un „succes”. După ce a dat oameni afară, după ce a înghețat veniturile românilor, după ce a blocat dublarea alocațiilor, guvernul liberalilor se uită liniștit cum explodează prețurile.

Așa se face că, acum, la început de an, coșul zilnic al unui român este mult mai scump decât înainte de a veni liberalii la Palatul Victoria.

Și dăm doar câteva exemple.

Prețul cartofilor a crescut cu 24%, fructele cu 18%, iar carnea de porc cu 11%. De asemenea, prețurile la benzină și motorină au crescut cu șase procente, în timp ce pâine s-a scumpit și ea cu cinci la sută.

Iar guvernul liberalilor ce face? NIMIC. Sau mai bine zis nimic bun. Lasă inflația să crească fără niciun control, chiar dacă această creștere a inflației se reflectă direct în buzunarul românilor.

Și să nu uităm că pe lângă prețurile care au explodat pur și simplu, inflația se vede și în dobânzile pe care românii le plătesc la credite.

Dar guvernul liberalilor închide ochii și are alte preocupări. Să se împrumute cât mai mult (peste 11 miliarde de lei a împrumutat executivul lui Ludovic Orban), să majoreze vârsta de pensionare, să schimbe abuziv și încălcând Constituția legile electorale, să subjuge justiția, iar lista poate continua.