Volodimir Zelenski le-a dat ordin liderilor G7: Data până la care trebuie să se încheie războiul rus în Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a îndemnat luni pe liderii G7, reuniţi într-un summit în Germania, ”să facă maximum” pentru a vezi tot »

Suspans prelungit până în toamnă pentru Darius Vâlcov – Iccj repune pe rol mega-dosarul de corupție în loc să decidă dacă se continuă sau nu judecata

Instanța supremă a amânat, repus, luni pe rol dosarul de mare corupție în care sunt analizate apelurile DNA și ale vezi tot »

Prințul Paul al României a fost prins la Paris

Prințul Paul al României a fost prins în Paris. Acesta fugise din țară de aproape  doi ani de zile, după vezi tot »

România Educată s-a prăpădit la Evaluarea Națională

Elevii din România nu știu nici să scrie, nici să socotească. Evaluarea Națională a scos la iveală grave probleme în vezi tot »

Guvernul va compensa prețul la carburanti pentru trei luni

Guvernul va lua o decizie joi cum va face cu scăderea prețurilor la combustibil, iar decizia va fi anunțată după vezi tot »

 

Incendiu pe drumul expres Craiova-Pitești

646x404

Un incendiu a izbucnit marți la patru utilaje pentru finisarea asfaltului care lucrau la drumul expres Craiova-Pitești, pe un sector de drum care nu era deschis circulației rutiere, între localitățile Balș și Pielești, județul Olt.

Potrivit ISU Olt, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la materialele combustibile din compunerea utilajelor. În urma incendiului, cele patru utilaje au fost distruse în proporție de aproximativ 70 la sută. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire, au transmis pompierii.