SURSE – Florin Cîțu a EXPLODAT, în spatele ușilor închise: ar putea prelua interimatul la Sănătate

Premierul Florin Cîțu ar fi fost extrem de nemulțumit de Vlad Voiculescu, iar decizia demiterii era una luată cu mult vezi tot »

Începe războiul! Dacian Cioloș tună și fulgeră după revocarea lui Voiculescu: ‘Este absolut inacceptabil’

Începe războiul în coaliție! Liderul PLUS Dacian Cioloș reacționează dur după revocarea lui Vlad Voiculescu, susținând că modul în care vezi tot »

Tot scandalul pentru doar patru pacienţi – Evacuarea în miez de noapte de la Spitalul Foişor mai putea aştepta

Doar patru pacienți cu COVID-19 au ajuns sâmbătă la spitalul Foișor, iar transferul pacienților din unitățile de primiri urgențe către vezi tot »

SCENE INCREDIBILE Spitalul Foișor EVACUAT: Zeci de bolnavi sunt scoși afară pentru că spitalul devine suport COVID-19

Zeci de pacienți de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din București, au fost evacuați, vineri seara, pentru că s-a decis vezi tot »

Scenariul organizatorilor de nunți: Petreceri reluate din 15 mai

Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului, potrivit Antena 3, ca din 15 mai să se poată organiza din nou vezi tot »

 

Ipoteză-șoc! Bugetul alocat Curții Supreme, o răzbunare pentru poziția față de desființarea Secției Speciale

justitie

Presa a consemnat, joi, declarațiile surprinzătoare făcute de Corina Corbu, președinta Înaltei Curți de Casație și Justițe (ÎCCJ), la finalul dezbaterilor din comisiile parlamentare în legătură cu bugetul alocat instituției sale.

Corbu a invocat starea necorespunzătoare a sediului instituției sale și a evocat pericolul unui incendiu într-o clădire “proiectată pentru 250 de oameni și în care își desfășoară activitatea 400 de oameni”.

“Nu se găsește finanțare pentru a efectua o simplă expertiză electrică, pentru a vedea dacă nu există pericol de a lua foc la Înalta Curte, pentru că instalațiile sunt suprasolicitate în fiecare moment”, le-a spus Corbu parlamentarilor.

Ea s-a mai plâns de faptul că grefierii sunt nevoiți să care dosare de la subsol cu brațele, pentru că nu există lift.

Situația a fost analizată la Punctul de întâlnire de jurnalista Adina Anghelescu.

“S-a ajuns ca, la nivel de minister, Justiția să fie Cenușăreasa. Există un mare adevăr în declarația. președintei ÎCCJ.

Sediul instanței este foarte vechi. De 20 de ani, fiecare dintre președinții care au avut pe mână această instanță se zbate să rezolve problemea sediului. Este un sediu impropriu. Dacă doamna președinte a spus că poate lua foc oricând, trebuie să o credem.

Înfrângerea pe care a suferit-o președintele ÎCCJ în ceea ce privește bugetul instituției sale dovedește o răzbunare la adresa ei, dat fiind poziția sa când și-a dat în cadrul CSM avizul negativ asurpra desființării Secției Speciale”, a estimat Adina Anghelescu.