Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Iulian Badea – candidat PSD pentru Camera Deputaților

Iulian Badea

Iulian Alexandru Badea. Acesta este numele meu întreg, nume care sper să fie legat curând de o carieră de succes în politică.

Am 26 de ani. Nu m-am născut în România pentru că, în anul nașterii mele, tatăl meu era jucător la o echipă din Elveția, în Lausanne. Evoluția carierei lui a dictat și formarea mea în primii ani de viață. Astfel, până la vârsta de 10 ani, locuisem și studiasem  în Elveția, Coreea de Sud și Japonia. De altfel, emoțiile clasei I le-am trăit pe băncile unei școli japoneze.

Odată cu întoarcerea familiei mele în România a început și parcursul meu în țara pe care o simt cu adevărat de suflet. Am urmat toate ciclurile de învățământ la Colegiul Național „Carol I”, iar mândria de a fi fost unul dintre elevii reprezentativi ai școlii nu mă va părăsi niciodată. Au urmat cursurile de licență a două facultăți ale Universității din Craiova: Facultatea de Educație Fizică și Sport și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Odată licențiat, am continuat cursurile pentru supraspecializare, astfel că anul trecut am absolvit și programele de masterat ale celor două facultăți.  

Odată cu înscrierea la facultate a venit și primul meu job. Am preluat frâiele unei afaceri de familie cu profil imobiliar, în calitate de administrator. Din 2014 și până în prezent am reușit să manageriez cu succes firma, să am relații excelente cu partenerii de afaceri, să conduc campanii de negociere împreună cu echipa mea și să duc la bun sfârșit o misiune grea, dar plină de satisfacții. 

În paralel cu această poziție, am continuat să caut specializarea și în alte domenii. În ultimul an de licență, timp de șase luni, am lucrat la o firmă de programare IT, astfel încât să îmi însușesc mai bine terminologia și modalitățile de lucru într-un domeniu ce reprezintă viitorul. 

Odată cu încheierea facultății mi-am propus să abordez o profesie unde să pot să folosesc noțiunile dobândite în școală și, totodată, să contribuie la câștigarea unei experiențe suplimentare în lucrul direct cu oamenii. Astfel, timp de doi ani am fost inspector de asigurări la două mari companii din România, iar capacitățile mele de lucru în echipă, de prospectare a pieței, de relaționare cu superiorii și clienții au fost îmbunătățite și șlefuite. 

Formarea mea profesională de până acum, precum și aspirațiile personale, m-au condus către o zonă care mă fascinează și pe care vreau să o abordez cu toată seriozitatea: politica. Astfel, mă veți regăsi pe a doua poziție a listei de candidați la funcția de deputat în cadrul Parlamentului României, din partea #PSD Dolj. 

Cred în puterea generației mele de a schimba în bine clasa politică, astfel că îmi voi concentra toată priceperea pentru a demonstra acest lucru. Vin din rândul tinerilor, voi lucra printre tineri, în beneficiul tinerilor.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
Executat de Ilie Virgil Daniel Consulting PFA
CUI Mandatar Financiar: 11200020