Protest la sud de Dunăre – Bulgarii blochează drumurile pentru a împiedica importul de cereale ucrainene

Producătorii de cereale bulgari au organizat luni proteste şi au cerut oprirea importurilor de grâu din Ucraina, relatează agenţia DPA, vezi tot »

Războiul din Ucraina: bătălia pentru Bahmut a provocat pierderi grele pentru ambele tabere

Ucraina şi Rusia au raportat pierderi grele în bătălia pentru Bahmut. Moscova încearcă de luni de zile să cucerească oraşul vezi tot »

Bursele europene se duc în cap: scăderi puternice din cauza prăbușirii băncii americane SVB

Bursele europene au închis luni în scădere puternică, trase în jos de titlurile bancare, care au înregistrat cea mai slabă vezi tot »

Rareș Bogdan, mesaj clar pentru PSD: ‘Ne vom respecta înțelegerea: PNL va ceda poziția de prim-ministru. În cei 148 de ani de existență ne-am respectat cuvântul dat’

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a vorbit despre rotativa din luna mai şi posbilitatea ca protocolul cu PSD să fie renegociat vezi tot »

 

Klaus Iohannis nu și-a plătit datoriile! Cât datorează președintele împreună cu soția sa, Carmen Iohannis

klaus-iohannis-si-camrne

Într-un document oficial transmis la solicitarea deputatului Aur, Dan Tănasă, ANAF spune negru pe alb că președintele nu a plătit suma de 1, 2 milioane de lei, banii încasați din chiria pe casa pe care a pierdut-o apoi în instanță, într-o decizie definitivă.  

Mai mult, autoritățile noastre recunosc că statul a eșuat să intre în posesia casei buclucașe.

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au avut acel imobil închiriat timp de 14 ani unei bănci, de la care ar fi primit între 20.000 de dolari și 60.000 de euro pe an, Antena3.ro.