Tudorel Toader aruncă în aer scandalul protocoalelor secrete: Se pot ANULA unele condamnări

Ministrul Justiţiei lansează un scenariu fără precedent în scandalul protocoalelor secrete dintre servicii şi instituţiile din justiţie. Tudorel Toader afirmă, vezi tot »

NATO mută MILITAR în România: Au fost trimise 4 aeronave de război și militari britanici, ca răspuns la provocările Rusiei

Un nou detaşament de soldaţi din Marea Britanie soseşte la Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, urmând a executa cu patru aeronave vezi tot »

Porci gratis pentru fermieri. Primele 10 exemplare din rasa magaliţa au ajuns la un fermier din Dolj

Programul guvernamental pus în practică de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru stimularea creşterii porcilor din rase autohtone a luat vezi tot »

PSD nu renunţă la schimbarea legilor siguranţei naţionale: Anunţul lui Claudiu Manda – ‘Nu am primit niciun telefon’

PSD s-a decis. Va schimba legile siguranţei naţionale cu orice preţ. Chiar şeful acestei comisii, Claudiu Mandaa anunţat şi calendarul parlamentar vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu, replică acidă pentru Iohannis: ‘Nu-i așa, domnule președinte? De ce nu prezentați Stenograma discuției de la Cotroceni?’

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, reacţionează dur la criticile preşedintelui Iohannis pe tema politicii salariale. Aceasta susţine că în discuţia vezi tot »

 

Legile Justiţiei, mesaj de SUSŢINERE dinspre Bruxelles: Marea manipulare care se practica de cei care se opun schimbarii

justitie

Vicepreşedintelui Parlamentului European Ioan Mircea Paşcu susţine, pe Facebook, că modificările la legile justiției vorbesc despre eliminarea abuzurilor şi nu despre subminarea luptei anticorupţie. Mai mult, spune Paşcu, lupta anticorupţie a scos la iveală corupţii români, însă a păstrat la secret identitatea “corupătorilor străini”.

“Marea manipulare care se practica de cei care se opun schimbarii legilor justitiei este ca spun ca este vorba de SUBMINAREA LUPTEI ANTI-CORUPTIE!?

In realitate, este vorba de eliminarea ABUZURILOR din cadrul luptei impotriva coruptiei, cele care au transformat adevarata lupta impotriva coruptiei intr-un INSTRUMENT FOLOSIT IMPOTRIVA ADVERSARILOR POLITICI SI COMPETITORILOR ECONOMICI!

In plus, schimbarile efectuate legilor justitiei au fost CERUTE DE CURTEA CONSTITUTIONALA, care a apreciat ca acestea – legile – trebuie readuse in CADRUL CONSTITUTIONAL, din care fusesera scoase, pentru a permite INTERPRETAREA SUBIECTIVA SI DISCRETIONARA, indispensabila utilizarii LUPTEI IMPOTRIVA CORUPTIEI CA INSTRUMENT POLITIC.

IN REALITATE, ESTE VORBA NU DE ELIMINAREA LUPTEI IMPOTRIVA CORUPTIEI, CUM SUSTIN UNII, CI DE SALVAREA ACESTEIA, PRIN READUCEREA EI PE FAGAS CONSTITUIONAL.

Romanii nu sunt impotriva luptei impotriva coruptiei, ci sunt impotriva utilizarii ei ca INSTRUMENT POLITIC INDREPTAT IMPOTIVA ADVERSARILOR POLITICI SI COMPETITORILOR ECONOMICI.

Ori, daca asa stau lucrurile in realitate, daca cineva se poate folosi de CORUPTIE pentru a submina statul, tot atat de bine se poate folosi si de ABUZURILE comise in cadrul luptei impotriva coruptiei, exploatand in ambele cazuri NEMULTUMIREA CETATENILOR.

Si, in paranteza fie spus, LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI ne-a prezentat pana acum aproape exclusiv CORUPTII ROMANI, nu si CORUPATORII STRAINI, A CAROR NATIONALITATE RAMANE, DE CELE MAI MULTE ORI, NECUNOSCUTA PUBLICULUI LARG.”, scrie Ioan Mircea Paşcu.