INS anunță PRIMELE sectoare economice care intră în DECLIN accelerat: urmează concedieri

Managerii români estimează pentru următoarele trei luni o scădere a activităţii şi a numărului de salariaţi în construcţii şi servicii vezi tot »

Florian Bodog SEMNALEAZĂ o situație GRAVĂ: Contacții cazurilor de COVID nu pot vota nici la urna mobilă; nu au bază legală

Contacții cazurilor confirmate cu SARS-CoV-2 nu vor putea merge la vot, fiind în izolare, dar nu au nici bază legală vezi tot »

Olguţa Vasilescu: Organizaţia Pro România Craiova a trecut la PSD

Olguţa Vasilescu, primarul PSD al Craiovei, anunţă că echipa Pro România Craiova a trecut la PSD. “Organizaţia Pro România Craiova, vezi tot »

Alexandru Rafila explică când se va finaliza pandemia, după ce apare vaccinul împotriva Covid-19

Profesorul Alexandru Rafila a explicat că nu toate țările vor scăpa în același timp de pandemia de Covid-19, în ciuda vezi tot »

Marcel Ciolacu joacă tare: Iohannis va avea surprize din partea românilor! PSD nu se pregătește de opoziție

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că președintele Klaus Iohannis își face planurile greșit pentru că va avea surprize mari la vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu a hotărât: Toate spitalele municipalității la control

olguta spital
Primăria Craiova a investit masiv în ultimii ani în sitalele din subordine. Deși rotate investițiile s-au făcut pe bază de proiect, în urma tragediei de la Piatra Neamț, Lia Olguța Vasilescu a decis ca toate unitățile medicale din subordine să intre la un control amănunțit.

“Am solicitat deja conducerilor celor trei spitale aflate în subordinea Primăriei Craiova (Filantropia, Victor Babeș și Neuropsihiatrie) un control amănunțit, împreună cu ISU, al tuturor instalațiilor, dar și al aparaturii. Spitalele noastre sunt puse la punct, investițiile s-au făcut doar pe bază de proiect și autorizare ISU, dar paza bună nu strică niciodată. Din păcate, tragedia de la Piatra Neamț ne demonstrează încă o dată cât de necesare sunt investițiile în spitale, iar Primaria Craiova a excelat la acest capitol în ultimii opt ani. Condoleante familiilor indoliate!

P.S. Mai jos aveți imagini din Spitalul Victor Babeș, din Craiova, unde sunt tratați bolnavii de Covid”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primar al Municipiului Craiovei.