Negocieri încheiate cu succes – Ministrul Justiției, acord cu sindicaliștii din penitenciare: Angajații își vor primi banii

Ministrul Justiției, Ana Birchall, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, au semnat cu sindicaliștii din penitenciare un acord privind plata drepturilor vezi tot »

Răzvan Cuc dă asigurări: Centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Centura de ocolire a orașului Balș, din județul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Pitești, ale cărui lucrări au vezi tot »

Claudiu MANDA: Am reușit să demarăm lucrările la drumul expres Craiova – Pitesti

Am fost, astăzi, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, de colegi parlamentari și din administrația vezi tot »

Liviu Dragnea şi Răzvan Cuc au deschis şantierul pentru drumul expres Craiova-Piteşti

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti, cu o lungime de 40 de kilometri, au început miercuri, vezi tot »

Liviu Dragnea, anunț la Craiova: A fost elaborat proiectul ‘Cartea verde a românilor de pretutindeni’. Ce presupune

Liviu Dragnea a declarat, miercuri la Craiova, că a elaborat un proiect legislativ care numește „Cartea verde a românilor de vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu a prezentat DOCUMENTELE cerute de Klaus Iohannis

olguta-iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile a doi miniștri la Transporturi și Dezvoltare. Iohannis a precizat că documentația care însoțește propunerile de numire a Liei Olguței Vasilescu și Mircea Drăghici la Dezvoltare și Transporturi este incompletă, pentru că lipsește copia cărții de identitate, certificatul de cazier judiciar și un CV care să arate că persoanele în cauză nu sunt imcompatibile cu funcția.

Lia Olguța Vasilescu a prezentat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, documentele care atestă că este, în continuare, cetățean român și că nu are cazier judiciar. În plus, fostul ministru a anunțat că vineri va merge la notar pentru a da declarație că nu este incompatibilă.

”E al patrulea refuz. Are dovada că sunt român și domnul președinte, i-am trimis copie de pe cartea de identitate. Nu mi s-a mai cerut până acum deși am fost în 3 guverne. Nu știu de ce mai plătim Serviciile, ar fi aflat dacă nu mai sunt cetățean român. Îmi cere dovada că nu sunt incompatibilă. I-am trimis CV sub semnătură că nu am nicio incompatibilitate. Mâine, mă duc la notar, merge și Mircea Drăghici.

Președintele Klaus Iohannis face mișto, nu de noi, ci de ministerele importante și de români.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.