Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

Vești BUNE de la Guvern: ‘Economia României înregistrează o evoluție peste așteptări’. Anunțul făcut de premier

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că România a înregistrat o creștere a PIB de 4,8% față de aceeași perioadă vezi tot »

Dăncilă, după discuția avută cu șeful Comisiei Europene: Transporturile, energia sau mediul – de interes pentru România privind portofoliul viitorului comisarului european

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Bruxelles cu preşedintele ales al vezi tot »

Olguța Vasilescu, ironii ACIDE la adresa PNL: Păi, zic să îi votați masiv! Că vă promit doar de-ale «bune»… Ce o să-l mai plângeți pe Băsescu!

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a ironizat PNL, pe fondul propunerii ca bugetarii să renunțe la vouchere, sporuri și pensii vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu a prezentat DOCUMENTELE cerute de Klaus Iohannis

olguta-iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile a doi miniștri la Transporturi și Dezvoltare. Iohannis a precizat că documentația care însoțește propunerile de numire a Liei Olguței Vasilescu și Mircea Drăghici la Dezvoltare și Transporturi este incompletă, pentru că lipsește copia cărții de identitate, certificatul de cazier judiciar și un CV care să arate că persoanele în cauză nu sunt imcompatibile cu funcția.

Lia Olguța Vasilescu a prezentat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, documentele care atestă că este, în continuare, cetățean român și că nu are cazier judiciar. În plus, fostul ministru a anunțat că vineri va merge la notar pentru a da declarație că nu este incompatibilă.

”E al patrulea refuz. Are dovada că sunt român și domnul președinte, i-am trimis copie de pe cartea de identitate. Nu mi s-a mai cerut până acum deși am fost în 3 guverne. Nu știu de ce mai plătim Serviciile, ar fi aflat dacă nu mai sunt cetățean român. Îmi cere dovada că nu sunt incompatibilă. I-am trimis CV sub semnătură că nu am nicio incompatibilitate. Mâine, mă duc la notar, merge și Mircea Drăghici.

Președintele Klaus Iohannis face mișto, nu de noi, ci de ministerele importante și de români.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.