Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

17 tramvaie moderne și 30 de autobuze electrice vor completa flota craioveană de mijloace de transport public. Primele mijloace moderne vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu conduce detașat în sondaje

Conform cotidianul.ro, Lia Olguța Vasilescu conduce în topul preferințelor electoratului cu 49%. Pe locul doi e Antonie Solomon cu 20%, vezi tot »

Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj. ” Vă mulțumesc pentru vezi tot »

 

Lia Olguţa Vasilescu, acidă: Programul prost al PSD, GENIAL când îl aplică PNL

lia olguta

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, a criticat dur Guvernul Orban şi spune că programul de relansare economică este copiat după programul PSD, care era criticat intens. 

“Am înțeles de la Orban că programul PSD a fost prost, că doar îl criticau zilnic când îl aplica PSD, dar e genial când îl aplică PNL. Imediat după ce au venit la guvernare au întrerupt multe programe, în general din agricultură, dar acum se laudă că le-au inventat ei doar pentru că și-au dat seama că erau bune și s-au hotărât să le aplice din nou. Ce te faci, însă, când se laudă că vor implementa și legi care sunt în vigoare cum e Legea privind reglementarea activității de telemuncă? Dacă nici măcar de asta nu știu că e implementată, când jumătate de țară a lucrat în baza ei în lunile de pandemie, ce să mai zic?

Alte lucruri le-au preluat, dar cu schemele lor golăneşti, să mai poată prădui ceva… Fondul de investiții propus de Orban nu e la fel cu al PSD care îl capitaliza cu profitul companiilor deținute de stat, și nu cu activele, cu proprietățile lor. Orban, în schimb, vrea să capitalizeze fondul direct cu participațiile statului, iar când va vinde pe bursă acțiunile fondului, va vinde, de fapt, proprietățile, activele companiilor de stat. Nu suntem chiar toți fraieri ca să nu ne prindem ce vor să facă! Uite așa veți rămâne fără CEC, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, TAROM, Portul Constanța și fără tot pe ce au mai pus prietenii lor geană să ia pe bani puțini, acum, în criză, când totul de vinde pe nimic și fără că Parlamentul să poată face ceva.

Ca să închei, mi se pare o mârlănie să acuzi de “lipsă de viziune” guvernele anterioare, când tu le-ai furat peste 60 la sută din idei. Ca și cum ai plagia lucrarea unuia mai mult de jumătate și l-ai și certa că n-a prea știut pe unde să pună virgulele…

Concluzie: au furat mai mult de jumătate din ce am apucat să implementăm noi și au stricat în șase luni, iar în restul au ascuns după fraze meșteșugite ce au de gând să fure în anii următori!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.