Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu: Am făcut probe pentru iluminatul de sărbători și vă arătăm imagini în premieră

lumini2-1024x684

“Am făcut probe pentru iluminatul de sărbători și vă arătăm imagini în premieră. Lucrăm încă la ornarea căsuțelor din Târgul de Crăciun ca să fim gata până pe 28 noiembrie când e inaugurarea.

De dimineață am avut discuții cu reprezentanții HORECA, iar la prânz am avut ședință cu șefii instituțiilor de ordine pentru a pune la punct detaliile pentru deschiderea Târgului. Chiar dacă nu va fi ca în alți ani, fiindcă nu avem voie să montăm patinoar, carusel sau orășelul copiilor, sperăm să vă placă ceea ce facem!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe contul său de Facebook.