Lia Olguța Vasilescu: Cetățenii să ceară explicații la asociațiile care nu doresc reabilitarea termică

383 de asociații de proprietari nu au depus la primărie nici măcar o singură semnătură cu acordul proprietarilor pentru reabilitarea vezi tot »

Udrea, liberă să plece din ţară după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare

Elena Udrea, condamnată marți la 8 ani de închisoare cu executare, poate să plece din ţară, a decis, vineri, Curtea vezi tot »

Cum ar fi fost intervenția de la Onești dacă nu era desființată Acvila, structura specializată a MAI

Tragedia de la Onești a arătat poate cel mai bine la ce se ajunge atunci când o instituție a statului vezi tot »

Explozie fără precedent a datoriei guvernamentale: 498 miliarde lei la finalul lui 2020

Datoria guvernamentală a ajuns la finele lui 2020 la 498,3 miliarde lei şi la o pondere de 47,7% din PIB, vezi tot »

Raport nazist din 1940 despre România. Planul de colonizare, pus în aplicare abia în zilele noastre

Un raport german din anul 1940, când la putere erau naziştii lui Adolf Hitler, stabileşte strategia de acţiune în România, vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu avertizează Guvernul că e ‘nebunie’ pe străzi: Am ajuns la Primăria Craiova să nu mai știm cum să autorizam grevele

olguta vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, spune că municipalitatea primește zilnic solicitări de greve, astfel încât primăria nu mai știe cum să le autorizeze astfel încât să nu se suprapună, în urma măsurilor guvernamentale de tăiere/înghețare/plafonare a unor venituri pentru diferite categorii sociale.

Ei isi inchipuie ca absolut tot face cu restructurare la aceste complexe energetice. In timpul nostru nu s-a pus problema de asa ceva. In vremea guvernarii noastre noi nu am avut asemenea convulsii sociale, sa nu fie oamenii platiti de luni de zile sau tichetele de masa sa nu fie date de un an.

Daca e sa ne comparam, eu cred ca ar trebui sa faca macar 10% din ce-am facut noi inainte sa vorbeasca, noi am lasat deficitul la 2,8 si acum e 10, am lasat datoria publica la 34 si acum e la 47, am lasat Romania pe crestere econmica fiind la vremea respectiva considerata Romania tigrul Europei.

Spunea dl Citu ca pe el il contesta doar Ciolacu, Grindeanu, Tudose si asa mai departe. Nu, pe el il contesta la ora actuala toate categoriile sociale, pentru ca nu stiu sa fie vreo categorie sociala care sa fie multumita in aceasta perioada. Va spun ca in fiecare zi la Primaria Craiovei primesc  solicitari de greve, practic am ajuns in situatia sa nu stim cum sa mai autorizam grevele, ca sa nu fie in acelasi timp, e o nebunie intreaga si Citu isi inchipuie ca pe el doar PSD-ul il contesta”, a zis Lia Olguța Vasilescu la TVR 1.