Florin Cîțu ÎNGROAPĂ România în datorii: A împrumutat încă 1,7 MILIARDE DE EURO

Florin Cîțu intră în istoria economiei românești, fiind ministru de Finanțe care a împrumutat cei mai mulți bani în numai vezi tot »

Deputatul USR de Dolj a vorbit doar 14 minute in parlament !

Guraliv, dar doar pe internet! Deputatul USR de Dolj Adrian-Claudiu Prisnel a reușit performanța de a vorbi în Parlament mai vezi tot »

Proiectul Olguței Vasilescu prinde contur: S-a semnat contractul pentru reabilitarea primului tronson Izvarna

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 27.10.2020, al nouălea contract de execuție lucrări în cadrul ”Proiectului regional de vezi tot »

VEȘTI BUNE pentru sportivii de performanță – vor primi tichete de 150 de lei pe lună

Senatorul Bogdan Matei, fost ministru al Tineretului și Sportului, a anunțat că marți, Camera Deputaților a adoptat, în calitate de vezi tot »

Recomandări pentru gestionarea efectelor pandemiei asupra psihicului uman

Pandemia de COVID-19 a adus cu sine o serie de măsuri restrictive, menite să reducă răspândirea virusului, dar și frică, vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu confirmă RACOLĂRILE PNL înainte de moțiune: ‘Mai mulți colegi de-ai noștri au fost sunați’

lia olguta

PNL încearcă o nouă racolare între parlamentarii PSD, înainte de dezbaterea moțiunii de cenzură în Parlament, acuză liderii social-democrați. Parlamentarii PSD ar primi, dacă acceptă oferta PNL și nu votează moțiunea, locuri pe listele liberalilor la alegerile legislative din decembrie, a dezvăluit, duminică seara, la România TV. Lia Olguța Vasilescu.

”Sunt mai mulți colegi de-ai noștri care au fost sunați. Unii au fost momiți cu locuri pe liste, alții cu alte lucruri. Dar, nu cred că vom avea sincope, mâine moțiunea va trece. Noi singuri nu avem majoritate. Dacă nu ne ajută și celelalte partide, care au spus că vor vota moțiunea înainte de a o depune, va fi greu.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.