`Caracatița` clanului Doldurea: patronul stației GPL de la Crevedia, avere fabuloasă și încrengături incredibile

”Clanul“ Doldurea, un business total de 1,2 mld. lei în piaţa de GPL derulat prin intermediul a şase companii, patru dintre acestea vezi tot »

Încă o ‘minune’ la Caracal – Două persoane au ales să jefuiască o librărie

Două persoane necunoscute au intrat într-o librărie din Caracal, județul Olt, unde au bătut o vânzătoare și au furat 400 de vezi tot »

Soluția ‘militară’ promovată de Zelenski pierde teren: puterile mondiale promovează soluția ‘politică’ pentru oprirea războiului

Reuniunea cu privire la Ucraina, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul saudit Jeddah, la care a participat şi un emisar al vezi tot »

Scandalul Gheboasă îl bagă pe Ciolacu în ședință: Guvernul modifică legea din Codul Penal privind incitarea la ură

Guvernul ar putea aproba, joi, un proiect de lege de modificare a articolului 369 din Legea 286/2009 privind Codul penal, referitor vezi tot »

Camaraderia din Carpați: Lansatoare românești de rachete au ajuns în Ucraina

Probând cu imagini, portalul olandez Oryx susține că România a trimis Ucrainei lansatoare multiple de rachete, transportoare blindate, obuziere, mitraliere, muniţii și combustibili. Foarte vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu: ‘Cutremurul s-a simțit foarte rău în sediul primăriei Craiova’

NWNjODM4MDJjMjNlNTUwYjcyZGQzOTYxNA==.thumb

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat marți, la Antena 3, că în oraș nu există pagube sau victime în urma cutremurului de 5,7 din Oltenia, dar că în sediul instituției seismul „s-a simțit foarte rău”.

„Nu exista nicio paguba si nicio victima. Foarte rau s-a simtit in primarie, cladirea este construita pe structura metalica. Au fost cateva atacuri de panica printre functionari, dar din fericre suntem bine, nu s-a intamplat nimic”, a spus Olguța Vasilescu.

Ea a povestit că era pe holurile Primăriei Craiova când s-a petrecut cutremurul. „Eram pe hol, vorbeam cu cineva, am ramas tot pe hol. Nu am iesit din cladire pentru ca a durat foarte putin, 5-6 secunde, nu cred ca a fost mai mult”.