Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu: De mâine se deschid căsuțele comercianților din Târgul de Crăciun

128439183_992248727928707_1558869686132225045_n

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, într-o postare pe Facebook, faptul că, de mâine, se deschid căsuțele comercianților amplasate în centrul orașului pentru Târgul de Crăciun.

 “Comitetul Județean pentru Situații de Urgență si-a declinat azi competenta in ceea ce privește căsuțele din zona centrală, după ce noul presedinte al CJSU, Cosmin Vasile, a pus in discuție o solicitare din partea Primăriei Craiova. Asadar, de maine, comercianții sunt așteptați sa redeschidă aceste mici magazine de suveniruri si dulciuri. Mulți au plecat deja in localitățile de unde sunt. Ii vom înlocui mâine, astfel încât toate căsuțele să fie deschise cat mai curând”, a scris Lia Olguța Vasilescu.