Negocieri încheiate cu succes – Ministrul Justiției, acord cu sindicaliștii din penitenciare: Angajații își vor primi banii

Ministrul Justiției, Ana Birchall, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, au semnat cu sindicaliștii din penitenciare un acord privind plata drepturilor vezi tot »

Răzvan Cuc dă asigurări: Centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Centura de ocolire a orașului Balș, din județul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Pitești, ale cărui lucrări au vezi tot »

Claudiu MANDA: Am reușit să demarăm lucrările la drumul expres Craiova – Pitesti

Am fost, astăzi, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, de colegi parlamentari și din administrația vezi tot »

Liviu Dragnea şi Răzvan Cuc au deschis şantierul pentru drumul expres Craiova-Piteşti

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti, cu o lungime de 40 de kilometri, au început miercuri, vezi tot »

Liviu Dragnea, anunț la Craiova: A fost elaborat proiectul ‘Cartea verde a românilor de pretutindeni’. Ce presupune

Liviu Dragnea a declarat, miercuri la Craiova, că a elaborat un proiect legislativ care numește „Cartea verde a românilor de vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu: Iohannis se comportă ca un copil

BUCURESTI- CAMERA DEPUTATILOR- LEGISLATURA 2016-2020

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat miercuri seară, la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis se comportă „ca un copil” în scandalul miniștrilor propuși la Dezvoltare și Transporturi.

„Nu pot să găsesc o explicație logică, pentru că se comportă ca un copil care spune ‘Știu că e jucăria ta, dar îmi place mie și o iau eu și mă joc eu cu eaț. Cam așa s-a comportat Președintele în ultimele săptămâni”, a spus Lia Olguța Vasilescu, referitor la refuzul șefului statului de a accepta miniștrii propuși de PSD.

„Prima oară a motivat că nu am experiență, a doua oară nici nu ar fi putut să spună că nu am experiență pentru că veneam totuși dintr-o funcție de primar într-un minister al Administrației Publice Locale. A spus că nu îndeplinesc condițiile legale și a citat și articolele de lege, or articolele respective se referă la faptul că trebuie să fii cetățean român, și sunt, trebuie să ai domiciliul în România, și-l am, trebuie să nu fii condamnat penal definitiv, și nu sunt, și trebuie să nu ai vreo incompatibilitate și nu am. Deci, practic, a scris ceva pe hârtie ca să fie acolo și eventual să se spună că respectă decizia CCR, dar iată că se încăpățânează în continuare și avem aceeași situație”, a adăugat aceasta.

„Nu este o chestiune personală, nu s-a inventat și nu se termină guvernarea odată cu Olguța Vasilescu, guvernarea va merge mai departe și dacă sunt eu în Guvern și dacă nu sunt, dar eu cred că nici partidul nu va accepta pentru că trebuie respectată decizia CCR”, a mai spus vicepreședintele PSD.