Premierul desemnat se reorientează: După eșecul negocierilor cu PSD, se va discuta cu USR

Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuțiile pentru finalizarea Programului de Guvernare, împreună cu echipele de vezi tot »

Dr. Streinu Cercel: ”Ne aşteptăm ca numărul pacienţilor infectaţi să crească. Să înceapă testarea la fiecare scară de bloc”

Medicul Adrian Streinu Cercel a declarat într-o conferinţă de presă în cadrul Maratonului vaccinării de la Bucureşti, că medicii se vezi tot »

Universitatea Craiova bate Chindia și urcă pe locul 2

Universitatea Craiova s-a impus în meciul de la Ploiești, scor 1-0, în fața formației Chindia Târgoviște, și a urcat provizoriu vezi tot »

Certificatul verde COVID – unde poţi/nu poţi să mergi fără el, începând de luni

Intră în vigoare restricţii dure pentru români, începând de luni. Astfel, certificatul verde va fi obligatoriu cam peste tot, inclusiv vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu: ”Prin PNRR se adâncesc inechitățile dintre regiunile de dezvoltare”

Primarul Municipiului Craiova. Lia Olguța Vasilescu critică, într-un mesaj public, modul în care a fost gândit Planul Național de Redresare vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu: Lucrările pe tronsonul VI al Firului II Isvarna – Craiova se apropie de jumătate

235654164_4212375495516786_6337399460778080174_n-1024x682
Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, astăzi, că au început lucrările de demontare a vechii conducte supraterane de apă, din zona localității Ișalnița. 
“Este vorba de o porțiune de aproximativ 300 de metri din tronsonul VI, unde vechiul sistem va fi înlocuit de unul nou, suprateran, din oțel, care va alimenta toată Craiova cu apă de Isvarna.
Vechiul sistem de tevi este într-o stare foarte bună, ce permite refolosirea lui în alte porțiuni ale rețelei și, de aceea, este demontat și urmează să fie depozitat la sediul Companiei de Apă.
Pe tronsonul respectiv, lucrările se apropie de jumătate și mai cuprind, pe lângă sistemul de relining din nordul orașului și subtraversarea râului Amaradia cu un sistem performant de conducte”, a precizat Lia Olguța Vasilescu.