FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA ajunge la editia a XIV – a

In fiecare an, luna mai este sinonima cu frumusetea, si cum nimic nu este mai frumos decat eterna gratie feminina, vezi tot »

Deputat Eliza Peța Ștefănescu: Ajutor de la Guvern pentru familii și persoane singure, de Paște

Doamna deputat Eliza Peta-Stefanescu - Grupul parlamentar al PSD: ”Perioada Paștelui este una în care niciun român nu ar trebui să fie sau vezi tot »

Codrin Ștefănescu a luat foc când a auzit întrebările de la referendum: Iohannis face pur și simplu bășcălie de români

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat că, prin întrebările la referendum anunțate de Administrația Prezidențială, președintele Klaus Iohannis vezi tot »

Daniel Barbu respinge acuzațiile DNA: Ca preşedinte al AEP, nu am oprit niciun control la partidele politice

Fostul şef al Autorităţii Electorale Permanente, Daniel Barbu, candidat ALDE la alegerile europarlamentare, a respins joi acuzaţiile DNA, precizând că vezi tot »

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la Cotroceni – Care sunt întrebările de la referendumul din 26 mai

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălin Dobrovolschi, a anunţat joi că preşedintele a semnat decretul referitor la întrebările pentru referendum. vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu: ‘Nici nu știu dacă pot fi primiți, oficial. E un Guvern ȘCHIOP’

47398217_1939833932753160_5034071119703834624_n

Lucian Șova, titularul de la Transporturi, și Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, și-au depus demisiile, luna trecută, din funcții, dar președintele Klaus Iohannis a refuzat să semneze decretele de revocare.

Astfel, Guvernul se vede în situația de a merge, miercuri, la Bruxelles, la o întâlnire cu Colegiul Comisiei Europene, cu doi miniștri demisionari.

 ”Nici nu știu dacă cei doi miniștri pot să fie primiți, oficial, la masă, din moment ce ei nu mai au o funcție. Este un Guvern șchiop. Nu înțeleg de ce trebuie să blocăm România într-un moment atât de important.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, luni seara, la TVR 1, în emisiunea ”România 9”, moderată de Ionuț Cristache.