Viorica Dăncilă bifează succesul PNDL1 și PNDL 2: ‘Cu ajutorul acestor programe am scos țara din noroaie’

Premierul Viorica Dăncilă le-a spus luni primarilor prezenți la reuniunea ACoR, că prin implementarea programelor PNDL 1 și PNDL 2 vezi tot »

ANPC, fără milă – Amenzi uriașe la marile lanţuri de hypermarketuri din Oltenia

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat 42 de amenzi, în valoare de 468.000 lei şi 12 avertismente vezi tot »

Săptămână de FOC în PSD! Liviu Dragnea a convocat CEx – Se caută înlocuitori pentru Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Această ședință va avea loc, marți, de la vezi tot »

SURPRIZĂ – Cine va reprezenta România la Eurovision

Piesa ”On a Sunday”, cântată de Ester Peony, a câștigat selecția națională pentru a reprezenta România la concursul Eurovision care vezi tot »

Ion Cristoiu: Ura, motorul campaniei. Olguţa Vasilescu, singura care poate să spună „Şo, pe Iohannis!”

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că în acest an campania electorală se va axa pe emoţii, care vor ilustra o chestiune vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu: ‘Nici nu știu dacă pot fi primiți, oficial. E un Guvern ȘCHIOP’

47398217_1939833932753160_5034071119703834624_n

Lucian Șova, titularul de la Transporturi, și Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, și-au depus demisiile, luna trecută, din funcții, dar președintele Klaus Iohannis a refuzat să semneze decretele de revocare.

Astfel, Guvernul se vede în situația de a merge, miercuri, la Bruxelles, la o întâlnire cu Colegiul Comisiei Europene, cu doi miniștri demisionari.

 ”Nici nu știu dacă cei doi miniștri pot să fie primiți, oficial, la masă, din moment ce ei nu mai au o funcție. Este un Guvern șchiop. Nu înțeleg de ce trebuie să blocăm România într-un moment atât de important.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, luni seara, la TVR 1, în emisiunea ”România 9”, moderată de Ionuț Cristache.