Craiova intră în scenariul roșu. Certificatul verde devine obligatoriu

Craiova a depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori și va intra în scenariul roșu. În aceste vezi tot »

Portal online de servicii electronice la Craiova

Primăria Municipiului Craiova a lansat portalul online de servicii electronice oferite cetățenilor! Află ce alte documente poți depune sau obține vezi tot »

VALUL patru e fără NECUNOSCUTE: Raed Arafat anunță că numărul celor care vor ajunge la ATI va crește

Statisticile realizate la nivel naţional arată că numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 s-a dublat în ultima săptămână, iar numărul pacienţilor vezi tot »

Certificatul verde COVID-19, obligatoriu: De unde și cum se poate obține documentul

Certificatul verde este necesar doar în localităţile unde incidenţa este cuprinsă între 3 şi 6 la mie. Documentul care va vezi tot »

Claudiu Manda: PSD prezintă soluțiile pentru combaterea creșterii prețurilor la energie electrică și gaze naturale

„Pe termen scurt și cu un caracter temporar: plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale la nivelul mediei ultimelor 6 vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu NIMICEȘTE anunțul lui Orban privind suplimentarea bugetului pe sănătate: INFIM față de necesități

lov bun 112

Fostul ministrul al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, nimicește anunțul premierului Orban privind suplimentarea bugetului pe Sănătate. Vasilescu spune că bugetul nu e nici pe departe la nivelul celui din anul 2019, când România nu se confrunta cu o criză.

“Orban ne anunta ca suplimenteaza bugetul Sanatatii cu 42 milioane si unii aplauda. Hai sa ne intoarcem la cifrele din guvernarea PSD: 2019- bugetul Sanatatii era 14,9 miliarde. Anul 2020, guvern PNL, bugetul Sanatatii este 11,5 mld. Acum mai adauga 42 milioane. Infim fata de necesitati! In conditiile in care toate tarile isi suplimenteaza bugetele cu miliarde de euro, guvernul PNL nu aloca nici macar cat era anul trecut, cand nu era pandemie… Spune, de asemenea, ca a gasit personal insuficient la DSP-uri. Pai nu anuntati voi concedieri in masa la inceputul anului, pe motiv ca erau prea multi bugetari? Tot PSD e de vina, nu-i asa?”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.