Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

17 tramvaie moderne și 30 de autobuze electrice vor completa flota craioveană de mijloace de transport public. Primele mijloace moderne vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu conduce detașat în sondaje

Conform cotidianul.ro, Lia Olguța Vasilescu conduce în topul preferințelor electoratului cu 49%. Pe locul doi e Antonie Solomon cu 20%, vezi tot »

Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj. ” Vă mulțumesc pentru vezi tot »

 

Lia Olguţa Vasilescu, reacţie după decizia lui Ştefan Mandachi: Aşa a ales şî el!

lov bun

Lia Olguţa Vasilescu l-a ironizat pe Ştefan Mandachi, după ce acesta a anunţat că se reprofilează. 

“Acum doi ani, omul era supărat că nu i-a facut PSD autostradă şi şi-a construit pe banii lui un km de drum de biciclete gen. Avea bani. Afacerile mergeau strună, voucherele de la guvern vouchere, impozit mic, aşa ca de guvernare ciumată roşu. Acum guvernul PNL nu doar că nu i-a construit nicio autostradă, dar s-a asigurat că rămâne şi fără banii necesari să-şi mai construiasca el ceva ca să se rupă în figuri. Deh! Aşa a ales #șîel cine era mai reprezentativ să se ocupe de bunăstarea lui…”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.