Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu reacționează după decizia DNA: ‘Nu știu dacă va răspunde cineva’

lia olguta

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat, luni seară, la România TV, după ce DNA a decis să claseze dosarul în care aceasta era cercetată pentru fapte de corupție, în dosarul “Fațada”.

“Era o soluție așteptată pentru că în ultimul an s-a făcut urmărirea penală. S-au audiat inclusiv martorii ale căror declarații s-au scos la instanță.

Fără dumneavoastră, presa, astăzi nu aș fi vorbit de clasarea acestui dosar. Nu știu dacă va răspunde cineva. Patru ani de zile a trebuit să răspund la aceste acuzații. Acolo a fost vorba de niște sponsorizări, nimic pentru mine ca și foloase.

Eu am depus o seiszare la SIIJ acum un de zile cu privire la această anchetă. Una peste alta, s-au terminat 4 ani de abuzuri la care am fost supusă.

Ar fi foarte ciudat dacă ar fi avut alt traseu acest traseu pentru că, în urmă cu câteva luni, Ludovic Orban le cerea oamenilor de afaceri să sponsorizeze spitalele”, a spus Lia Olguța Vasilescu.