După CEC Bank, alte trei mari companii românești sunt în pericol sa fie scoase la vânzare

Cele trei companii românești vizate de o posibila vânzare ar fi Hidroelectrica, Romgaz si Transgaz. Dezvăluirea a fost făcută de vezi tot »

Marcel Ciolacu, atac incendiar la adresa lui Iohannis: nu a avut demnitatea și mândria națională de a promulga ”Legea Trianon”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Centenarului de la semnarea Tratatului de pace vezi tot »

Radu Preda iese la rampă după decizia CCR: ‘PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban’

PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban, susține liderul senatorilor social-democrați, Radu Preda, după decizia CCR de miercuri. Judecătorii vezi tot »

Radu Preda: Opriţi-o pe doamna în negru de la Ministerul Şomajului şi Prăbuşirii Sociale

 Radu Preda, liderul senatorilor PSD, a anunțat, miercuri, în plenul Senatului, că social-democrații au depus o moţiunea simplă împotriva ministrului vezi tot »

ALERTĂ – România se apropie de 20.000 de persoane infectate cu COVID-19! Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

Până miercuri, în România au fost confirmate 19.669 de cazuri de COVID-19, dintre aceste, 13.800 fiind declarate vindecate și externate. vezi tot »

 

Lider PSD, atacuri în rafală la adresa Guvernului Orban: ‘Există un program ascuns de guvernare’

PSD-Sigla

Guvernul PNL dorește alegeri parlamentare anticipate deoarece are “un program ascuns de guvernare” pe care vrea să-l aplice mai repede, a declarat, marți, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Acesta atenționează alegătorii “să fie foarte atenți”.

“E o nebuloasă în ceea ce privește motivația acestor alegeri anticipate. Se află deja la guvernare. Pretind că există o majoritate stabilă. Singurul motiv pentru care ar trebui făcute alegerile anticipate ar fi că există un program ascuns de guvernare pe care nu vor să-l devoaleze în aceste momente și vor să-și scurteze cât mai mult posibil șederea la guvernarea aceasta care urmează până la alegerile normale, pentru ca după aceea să-l poată pună în aplicare. Dacă această ipoteză a mea este cât de cât adevărată, ar trebui ca alegătorii să fie foarte atenți. Nu știu dacă mecanismele parlamentare vor permite o asemenea întorsătură din condei a practicilor electorale”, a afirmat Dumitru Buzatu, la Parlament, înaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD.