Ministrul ‘Grindă’ lovește din nou: ‘Mâine vom construi acum’

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, uimește din nou cu o nouă bâlbă. Prezent la Parlament, ministrul a dat asigurări că va vezi tot »

Negocieri fierbinți în Parlament pentru dărâmarea Guvernului Orban: PSD mai are nevoie de cinci voturi pentru a trece moțiunea de cenzură

Valeriu Steriu a declarat, la RFI, că PSD mai are nevoie de cinci voturi pentru a trece moțiunea de cenzură vezi tot »

PSD se opune categoric proiectului lansat de PNL: ‘Voi ce credeţi? Această privatizare a Sănătăţii este în interesul oamenilor sau este, mai degrabă, o „afacere” de partid’

PSD a transmis, luni, că se opune ”categoric” privatizării programelor naţionale de sănătate, afirmând că mult mai puţine persoane vor vezi tot »

Coronavirus – Harta infecţiilor în timp real

Centrul Johns Hopkins pentru Știința și Ingineria Sistemelor a realizat o hartă pe care poate fi urmărit în timp real vezi tot »

Fost ministru al Sănătății trage SEMNALUL DE ALARMĂ: Va urma o criză generală în sistemul de sănătate de stat dacă se vor duce banii spre privat

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog atrage atenția că, odată ce spitalele private vor putea accesa oricând bani din programele de sănătate, vezi tot »

 

Lider PSD, atacuri în rafală la adresa Guvernului Orban: ‘Există un program ascuns de guvernare’

PSD-Sigla

Guvernul PNL dorește alegeri parlamentare anticipate deoarece are “un program ascuns de guvernare” pe care vrea să-l aplice mai repede, a declarat, marți, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Acesta atenționează alegătorii “să fie foarte atenți”.

“E o nebuloasă în ceea ce privește motivația acestor alegeri anticipate. Se află deja la guvernare. Pretind că există o majoritate stabilă. Singurul motiv pentru care ar trebui făcute alegerile anticipate ar fi că există un program ascuns de guvernare pe care nu vor să-l devoaleze în aceste momente și vor să-și scurteze cât mai mult posibil șederea la guvernarea aceasta care urmează până la alegerile normale, pentru ca după aceea să-l poată pună în aplicare. Dacă această ipoteză a mea este cât de cât adevărată, ar trebui ca alegătorii să fie foarte atenți. Nu știu dacă mecanismele parlamentare vor permite o asemenea întorsătură din condei a practicilor electorale”, a afirmat Dumitru Buzatu, la Parlament, înaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD.