Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află într-un oraș din România, potrivit britanicilor: ”Este și foarte ieftin”

Potrivit britanicilor, Craiova este pe primul loc în ceea ce privește amenajarea celui mai frumos târg de Crăciun din Europa. ”Orașul european, vezi tot »

Florin Cîțu: ”E normal ca PNL să-mi ridice imunitatea, dar nu demisionez din partid”

Fostul premier, Florin Cîțu, a declarat că este normal ca PNL să îi ridice imunitatea pentru ca DNA să poată vezi tot »

Breaking: Klaus Iohannis a dat undă verde urmării penale pentru Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă

Președintele Klaus Iohannis a dat undă verde cererilor de urmărire penală formulate de DNA în dosarul achiziției vaccinurilor din pandemie. Președintele României, Klaus Iohannis, vezi tot »

Geoană sugerează o candidatură ca independent la prezidențiale: Lansează o carte care prezintă un nou plan de țară

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, dă de înțeles că ar urma să candideze din postura de independent la vezi tot »

La PNL și PSD s-au ales marii jucători: cine vor fi eminențele cenușii ale campanie

Marile partide își fac pregătirea pentru super anul electoral 2024. În cadrul Biroului Politic al PNL, Lucian Bode a fost ales, vezi tot »

 

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, fost ofițer la Craiova în timpul Revoluției din Decembrie 1989: Este foarte dificil după atâţia ani să se spună cine a tras în noi

nicolae-ciuca-set-de-masuri

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a vorbit, duminică, despre clipele trăite în timpul Revoluției Române din Decembrie 1989.

Nicolae Ciucă a afirmat, duminică, la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai, că, după atâția ani, este foarte dificil „să se spună cine a tras în noi”.

„Atât timp cât există acel dosar nesoluţionat încă, este foarte dificil să spun eu cine a tras în noi”, a spus fostul premier.

„Am executat misiunile pe care le-am primit atunci pentru protejarea Muzeului de Artă şi a unui sediu de bancă, nu s-a tras niciun cartuş şi am revenit în cazarmă, când s-a produs acea vâltoare a ordinelor şi s-a deschis focul, după atâţia ani de zile îmi puteam da seama nuanţa sunetului pe care îl producea armanentul din dotare”, a spus Ciucă.

„Cert este că la momentul respectiv, şi nici acum nu a reuşit să se identifice şi să se stabilească foarte clar, este foarte dificil după atâţia ani să se spună cine a tras în noi”, a precizat fostul premier.