Creștere EXPLOZIVĂ: 637 de noi cazuri de COVID-19 în România și 30 de decese

 În ultimele 24 de ore au fost depistate cu noul coronavirus un număr de 637 de români. Alți 30 au vezi tot »

ALERTA meteorologilor: Cod portocaliu de ploi torențiale

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, duminică, avertizarea de ploi torențiale, în nouă județe fiind cod portocaliu. Potrivit ANM, instabilitatea vezi tot »

Proteste împotriva Legii carantinării, în Piața Victoriei

Frontul Civic Unit anunță un protest, în Piața Victoriei, începând cu ora 18.00, împotriva Legii carantinării. La proteste și-au anunțat vezi tot »

Focar de COVID-19 la centre de plasament din DOLJ

Un număr de 15 persoane din cadrul DGASPC Dolj, dintre care șapte copii din centre de plasament și opt angajați, vezi tot »

ITM, amenzi pentru HORECA. Lia Olguţa Vasilescu: Ştim ce faceţi. Opriţi-vă!

Lia Olguţa Vasilescu a criticat-o dur pe Violeta Alexandru pentru amenzile pe care ITM le dă sectorului HORECA.  “Nebunie aseară vezi tot »

 

Liderul PSD nuanțează acuzațiile cu privire la manipularea datelor legate de îmbolnăvirile cu COVID-19: ‘Și prin omisiune poți minți’

adevarul.ro

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nuanţează acuzaţiile pe care l-a făcut privitoare la “manipularea” datelor legate de îmbolnăvirile cu COVID-19. “Nu neapărat trebuie să minţi sau să falsifici teste ca să manipulezi, si prin omisiune poţi minţi”, afirmă Ciolacu.

Marcel Ciolacu a afirmat că situaţia s-a schimbat radical în Parlament, în ultima jumătate de an, şi că în prezent partidul aflat la guvernare este “izolat”.
 
“Dacă am urmări dezbaterile din Parlament, aţi vedea că în şase luni de zile s-a schimbat absolut totul în Parlament. În acest moment, PNL-ul este cel izolat şi toate forţele politice, chiar dacă vorbim şi de USR, de exemplu, în luările de cuvânt, sunt critice la adresa PNL-ului. S-a întâmplat un fenomen simplu. Câteodată, anumiţi lideri politic au un sindrom, ei le cunosc pe toate, ei le ştiu pe toate, nu mai trebuie să comunice cu nimeni, nu mai trebuie să aibă nimeni accesul la vreo informaţie, cum este această luptă de a avea accesul la informaţie câte persoane au fost testate în România de la începutul epidemiei. Poate să ne răspundă cineva, are cineva această informaţie corectă?” a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Antena 3.
 
El şi-a nuanţat afirmaţiile legate de faptul că datele privind îmbolnăvirile cu COVID-19 ar fi manipulate de către cei aflaţi la putere. 
 
“Nu neapărat trebuie să minţi sau să falsifici teste ca să manipulezi, si prin omisiune poţi minţi”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmase că numărul crescut de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus prezentat de autorităţi în ultimele zile face parte din ”manipularea” pregătită de către Guvern, întrucât PSD nu a anunţat tranşant dacă va vota sau nu starea de alertă.