ALERTA meteorologilor: Cod portocaliu de ploi torențiale

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, duminică, avertizarea de ploi torențiale, în nouă județe fiind cod portocaliu. Potrivit ANM, instabilitatea vezi tot »

Proteste împotriva Legii carantinării, în Piața Victoriei

Frontul Civic Unit anunță un protest, în Piața Victoriei, începând cu ora 18.00, împotriva Legii carantinării. La proteste și-au anunțat vezi tot »

Focar de COVID-19 la centre de plasament din DOLJ

Un număr de 15 persoane din cadrul DGASPC Dolj, dintre care șapte copii din centre de plasament și opt angajați, vezi tot »

ITM, amenzi pentru HORECA. Lia Olguţa Vasilescu: Ştim ce faceţi. Opriţi-vă!

Lia Olguţa Vasilescu a criticat-o dur pe Violeta Alexandru pentru amenzile pe care ITM le dă sectorului HORECA.  “Nebunie aseară vezi tot »

Prețurile la raft au luat-o razna

Produsele de igienă şi cosmetică, mălaiul şi fructele proaspete s-au scumpit cel mai mult în iunie faţă de luna mai. vezi tot »

 

Liderul PSD șterge pe jos cu Ludovic Orban: Are tupeu! Amenzi pentru români, dar îi iartă pe ‘sfinții petrecerilor’ Rareș și Costel

adevarul.ro

Orban ,,Pilduitorul” are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar..doar pentru popor, în condițiile în care ,,Sfinții petrecerilor” Rareș și Costel au încălcat fără rușine toate regulile, a declarat, luni, Marcel Ciolacu.

„Orban <Pilduitorul> are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor! <Sfinții petrecerilor> Rareș și Costel, dar și alți fruntași liberali, care au încălcat fără rușine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenție. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simț, nu există reguli”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Președintele interimar al PSD a afirmat că restul „trebuie puși la colț, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi și să fie ținuți doar în frică și teroare”.

„Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipsește invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care ați provocat-o cu bună știință să fie complet”, a conchis liderul social-democrat.

Premierul Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat de faptul că terasele nu mai respectă regulile de distanțare socială.

„Miercuri voi convoca toți miniștri și toate instituțiile care au atribuții de control pentru a face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor. S-a văzut clar că în foarte multe locuri nu s-au respectat regulile și există un risc de transmitere a virusului crescut din cauza nerespectării acestor reguli”, a declarat Ludovic Orban.