Liviu Dragnea, după ce Codul penal a trecut de Parlament: Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, după votul din Camera Deputaților pe Codul Penal și Codrul de Procedură Penală, că vezi tot »

Codul Penal, adoptat în Parlament cu 180 de voturi

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal. Proiectul legislativ care prevede vezi tot »

Liviu Dragnea, reacție după ce Iohannis a refuzat remanierea: Premierul să decidă de sărbători dacă vrea să vină în Parlament

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că așteaptă ca premierul Viorica Dăncilă să decidă de sărbători dacă vrea să vezi tot »

Dăncilă, reacție după decizia lui Iohannis: Constat, cu regret, că președintele refuză colaborarea instituțională

Prim-ministrul Viorica Dăncilă consideră inacceptabilă și lipsită de fundament decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de numire a vezi tot »

Olguța Vasilescu după anunțul lui Iohannis privind remanierea: ‘Decizia este la premierul României’

Deputatul Lia Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, reacţionează la refuzul preşedintelui de a numi noii miniştri propuşi de vezi tot »

 

Liviu Dragnea a strigat ‘adunarea’ înainte de CEx. Ședință cu peste 10 lideri PSD

liviu-dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, discută în biroul său din Parlament, la ora transmiterii acestei știri, cu peste zece lideri de organizații social-democrate, înaintea ședinței de Comitet Executiv Național, informează Mediafax.

La discuțiile cu Dragnea participă, printre alții, președinții organizațiilor PSD din Iași (Maricel Popa), Bacău (Dragoș Benea), Arad (Dorel Căprar), Constanța (Felix Stroe), Argeș (Șerban Valeca), Giurgiu (Niculae Bădălău), Alba (Ioan Dîrzu).

De asemenea, primarii PSD din Sectorul 1 (Daniel Tudorache) și Sectorul 5 (Daniel Florea) se află și în birou la Dragnea.

Liderul PSD Sector 2, Rodica Nassar, și secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, se numără și ei printre participanți.