Decizii BOMBĂ în CEx – Ana Birchall zboară de la Justiție! Cine sunt propunerile de miniștri la Interne, Educație și Justiție

 CEx al PSD a stabilit ca Dana Gîrbovan să fie propusă la Ministerul Justiției, Mihai Fifor la conducerea MAI, iar vezi tot »

CEx la PSD – Ce subiecte discută social-democrații înainte de marele Congres

Social-democrații se reunesc vineri, la Parlament, de la ora 12.00, în ședința Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre vezi tot »

Ministrul Finanțelor îl nimicește pe liderul senatorilor PNL: ‘Este jignitor cum unii frustrați și ratați sunt tolerați de partid’

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, miercuri, cu referire la senatorul PNL Florin Cîțu, că este dăunător și jignitor vezi tot »

Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

 

Liviu Dragnea, anunț la Craiova: A fost elaborat proiectul ‘Cartea verde a românilor de pretutindeni’. Ce presupune

liviu-dragnea

Liviu Dragnea a declarat, miercuri la Craiova, că a elaborat un proiect legislativ care numește „Cartea verde a românilor de pretutindeni” prin care românii care trăiesc în zonele învecinate ale țării, dar care nu au cetățenie română, să poată lucra mai ușor în România.

„Am elaborat un proiect care se numește Cartea verde a românilor de pretutindeni pentru a crea posiblitatea românilor fără cetățenie română care trăiesc în jurul țării noastre,în special în Republica Moldova, și nu numai, pentru a crea condiții mai ușoare să intre pe piața muncii. Cartea verde este un model folosit și în alte țări. Acest lucru le va da posibilitatea să lucreze în România cu proceduri foarte simple și având avantaje și cei care îi vor angaja, pentru că nu mai există bariera limbii. Sper să îi ajutăm de asta pe toți cei care au nevoie de forță de muncă”, a afirmat Liviu Dragnea.

„Noi o să vorbim și cu constructorii din acest domeniu să vedem dacă se califică la preverile din OUG 114 să punem un salariu minim pentru muncitorii care lucrează în domeniu. Dacă nu se încadrează acolo, o să extindem ordonanța aceasta pentru a fi mai atractivă pentru investitori”, a completat liderul PSD.

Președintele social-democrat efectuează, miercuri, o vizită în județul Dolj pentru o deplasare pe șantierul unde se construiește conducta de gaze Craiova-Segarcea.