Kovesi, drum anevoios spre șefia Parchetului European. Ce scrie The Sunday Times

Alegerea Laurei Codruţa Kovesi în postul de procuror-şef european nu mai pare la fel de sigură ca în urmă cu vezi tot »

Iohannis cere demiterea! Carmen Dan răspunde dur: Președintele se află într-o situație penibilă

Carmen Dan a avut o primă reacție, după ce Președintele i-a cerut demisia după problema cu voturile diasporei la alegerile vezi tot »

Carmen Dan rupe tăcerea după condamnarea lui Dragnea: Cei din PSD au perceput acest lucru ca un șoc

Carmen Dan a vorbit în exclusivitate, pentru Antena 3, despre condamnarea fostului lider PSD. Ministrul de Interne susține că a vezi tot »

Dăncilă, despre pactul propus de Klaus Iohannis: Nu avem de ce să semnăm acest acord

Premierul Viorica Dăncilă, a declarat joi, la finalul CEx al PSD, că partidul pe care îl conduce interminar nu se vezi tot »

Anunț SURPRIZĂ în CEx – Șerban Nicolae dorește să se înscrie în cursa pentru prezidențiale

Senatorul PSD Șerban Nicolae și-a anunțat, în ședința Comitetului Executiv de joi, dorința de a candida la alegerile prezidențiale, au vezi tot »

 

Liviu Dragnea, anunț la Craiova: A fost elaborat proiectul ‘Cartea verde a românilor de pretutindeni’. Ce presupune

liviu-dragnea

Liviu Dragnea a declarat, miercuri la Craiova, că a elaborat un proiect legislativ care numește „Cartea verde a românilor de pretutindeni” prin care românii care trăiesc în zonele învecinate ale țării, dar care nu au cetățenie română, să poată lucra mai ușor în România.

„Am elaborat un proiect care se numește Cartea verde a românilor de pretutindeni pentru a crea posiblitatea românilor fără cetățenie română care trăiesc în jurul țării noastre,în special în Republica Moldova, și nu numai, pentru a crea condiții mai ușoare să intre pe piața muncii. Cartea verde este un model folosit și în alte țări. Acest lucru le va da posibilitatea să lucreze în România cu proceduri foarte simple și având avantaje și cei care îi vor angaja, pentru că nu mai există bariera limbii. Sper să îi ajutăm de asta pe toți cei care au nevoie de forță de muncă”, a afirmat Liviu Dragnea.

„Noi o să vorbim și cu constructorii din acest domeniu să vedem dacă se califică la preverile din OUG 114 să punem un salariu minim pentru muncitorii care lucrează în domeniu. Dacă nu se încadrează acolo, o să extindem ordonanța aceasta pentru a fi mai atractivă pentru investitori”, a completat liderul PSD.

Președintele social-democrat efectuează, miercuri, o vizită în județul Dolj pentru o deplasare pe șantierul unde se construiește conducta de gaze Craiova-Segarcea.