Decizii BOMBĂ în CEx – Ana Birchall zboară de la Justiție! Cine sunt propunerile de miniștri la Interne, Educație și Justiție

 CEx al PSD a stabilit ca Dana Gîrbovan să fie propusă la Ministerul Justiției, Mihai Fifor la conducerea MAI, iar vezi tot »

CEx la PSD – Ce subiecte discută social-democrații înainte de marele Congres

Social-democrații se reunesc vineri, la Parlament, de la ora 12.00, în ședința Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre vezi tot »

Ministrul Finanțelor îl nimicește pe liderul senatorilor PNL: ‘Este jignitor cum unii frustrați și ratați sunt tolerați de partid’

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, miercuri, cu referire la senatorul PNL Florin Cîțu, că este dăunător și jignitor vezi tot »

Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

 

Liviu Dragnea declară război monedei euro: Toate contractele să fie semnate în lei

liviu-dragnea

Liviu Dragnea a anunțat că are în vedere un proiect de lege care să introducă o prevedere pentru ca în țara noastră să se discute despre prețuri în lei, iar toate contractele să fie redactate și semnate în moneda națională. Președintele PSD a precizat că inițiativa legislativă va întări leul.

„O să introducem o prevedere pentru ca în România să se discute despre prețuri în lei. Ca să întărim moneda națională asta vom face în perioada următoare. Toate trazancțiile se fac în euro. Asta e o păcăleală. Da, sunt niște reglementări. Le-am stabilit. Urmează chiar în perioada următoare. Noi am făcut acel program, foaie de parcurs de aderare la zona euro care e importantă pentru România, dar până atunci noi nu avem moneda națională euro”, a declarat Liviu Dragnea, vineri la DC News.

Liderul PSD a adăugat că în cazul în care cineva cumpără o mașină atunci de ce ar trebui să fie încheiat contractul în euro.

„Vrem ca toate contractele din România care se semnează să fie redactate în moneda națională, adică în lei. Noi nu putem vorbi despre contracte în euro, atâta timp cât avem ca moneda națională leul. Atunci de ce nu vorbim despre contracte în yeni. Facem contractele în lei, toată lumea să își ia măsurile astea și atunci va fi mai multă siguranță pentru români. Își face banca după aia, dacă trebuie să modifice dobânda. Cumpăr o mașină? De ce trebuie să fac contractul în euro?”, a conchis Dragnea.