Kovesi, drum anevoios spre șefia Parchetului European. Ce scrie The Sunday Times

Alegerea Laurei Codruţa Kovesi în postul de procuror-şef european nu mai pare la fel de sigură ca în urmă cu vezi tot »

Iohannis cere demiterea! Carmen Dan răspunde dur: Președintele se află într-o situație penibilă

Carmen Dan a avut o primă reacție, după ce Președintele i-a cerut demisia după problema cu voturile diasporei la alegerile vezi tot »

Carmen Dan rupe tăcerea după condamnarea lui Dragnea: Cei din PSD au perceput acest lucru ca un șoc

Carmen Dan a vorbit în exclusivitate, pentru Antena 3, despre condamnarea fostului lider PSD. Ministrul de Interne susține că a vezi tot »

Dăncilă, despre pactul propus de Klaus Iohannis: Nu avem de ce să semnăm acest acord

Premierul Viorica Dăncilă, a declarat joi, la finalul CEx al PSD, că partidul pe care îl conduce interminar nu se vezi tot »

Anunț SURPRIZĂ în CEx – Șerban Nicolae dorește să se înscrie în cursa pentru prezidențiale

Senatorul PSD Șerban Nicolae și-a anunțat, în ședința Comitetului Executiv de joi, dorința de a candida la alegerile prezidențiale, au vezi tot »

 

Liviu Dragnea declară război monedei euro: Toate contractele să fie semnate în lei

liviu-dragnea

Liviu Dragnea a anunțat că are în vedere un proiect de lege care să introducă o prevedere pentru ca în țara noastră să se discute despre prețuri în lei, iar toate contractele să fie redactate și semnate în moneda națională. Președintele PSD a precizat că inițiativa legislativă va întări leul.

„O să introducem o prevedere pentru ca în România să se discute despre prețuri în lei. Ca să întărim moneda națională asta vom face în perioada următoare. Toate trazancțiile se fac în euro. Asta e o păcăleală. Da, sunt niște reglementări. Le-am stabilit. Urmează chiar în perioada următoare. Noi am făcut acel program, foaie de parcurs de aderare la zona euro care e importantă pentru România, dar până atunci noi nu avem moneda națională euro”, a declarat Liviu Dragnea, vineri la DC News.

Liderul PSD a adăugat că în cazul în care cineva cumpără o mașină atunci de ce ar trebui să fie încheiat contractul în euro.

„Vrem ca toate contractele din România care se semnează să fie redactate în moneda națională, adică în lei. Noi nu putem vorbi despre contracte în euro, atâta timp cât avem ca moneda națională leul. Atunci de ce nu vorbim despre contracte în yeni. Facem contractele în lei, toată lumea să își ia măsurile astea și atunci va fi mai multă siguranță pentru români. Își face banca după aia, dacă trebuie să modifice dobânda. Cumpăr o mașină? De ce trebuie să fac contractul în euro?”, a conchis Dragnea.